Ολυμπιακός : Τα ιδιαίτερα του Σπανούλη στον υιό Βούκσεβιτς (vids)

Ολυμπιακός : Τα ιδιαίτερα του Σπανούλη στον υιό Βούκσεβιτς (vids)

Ο αγέραστος αρχηγός του Ολυμπιακού αποφάσισε να δείξει την τέχνη του μπάσκετ στον φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σαν το παλιό καλό κρασί. Ο Βασίλης Σπανούλης είναι πιο ακμαίος από ποτέ. Προερχόμενος από έναν τραυματισμό, στα 38 του χρόνια. Ε και; Ο αρχηγός των Ερυθρόλευκων με κάθε ευκαιρία δείχνει πως δεν πέρασε ούτε μία μέρα.

Ο πρώτος σε πόντους, ασίστ και αξιολόγηση στην Ευρωλίγκα βρίσκεται σε περίοδο διακοπών, την οποία την περνάει μαζί με την οικογένειά του και την αντίστοιχη του Ντούσαν Βούβκσεβιτς.

Ο παλαίμαχος γκαρντ του Ολυμπιακού είναι στενός του φίλος και συχνά βρίσκονται μαζί με τον Σπανούλη, με τον «V-Span» να έχει πάρει υπό την προστασία του, τον υιό του Τρίσταν.

Και επειδή ο ηγέτης των Ερυθρόλευκων δεν παύει ποτέ να έχει όρεξη για μπάσκετ, αποφάσισε να του δείξει μερικά… κόλπα.

Ο νεαρός φόργουορντ, ο οποίος από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού μεταπήδησε στην δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης και θεωρείται ως ένα από τα κορυφαία ταλέντα της ηλικίας του, έπαιξε ένα μονάκι με τον Σπανούλη που το μαγνητοσκόπησε η Ολυμπία Χοψονίδου.

Ένας Σπανούλης 100% στεγνός, μία συνηθισμένη εικόνα εξάλλου καθώς πρόκειται για υπόδειγμα επαγγελματία και τελειομανή με το μπάσκετ, απέναντι στον Τρίσταν Βούκσεβιτς.

Τα βίντεο μιλούν από μόνα τους

Αρχικά ο κατά πολύ ψηλότερος Τρίσταν του έδειξε το πόσο καλά γνωρίζει τα μυστικά της τέχνης.

Για να ακολουθήσει ο «GOAT» της Ευρωλίγκας, με μία κίνηση σφραγίδα, ξεπερνώντας τον για το λέι απ

Και το καλύτερο για το τέλος. Το κερασάκι στην τούρτα με την Shammgod Crossover του Σπανούλη, που δεν αφήνει περιθώριο στο υιό Τρίσταν, με την μπάλα όμως να μην του κάνει το χατήρι!

Και τι έγινε που είναι στα 38 του; Περνάει τις διακοπές του όντας στο παρκέ, κάνοντας ατομικές προπονήσεις για να είναι έτοιμος για την προετοιμασία του Ολυμπιακού και παίζει μονά με τον Τρίσταν Βούκσεβιτς.

Το αποδεικτικό στοιχείο από το 2-0 του Σπανούλη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ