Ολυμπιακός – Μακάμπι : «Έχω φτύσει αίμα, είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ» παραδέχτηκε ο Μπόγρης

Ολυμπιακός – Μακάμπι : «Έχω φτύσει αίμα, είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ» παραδέχτηκε ο Μπόγρης

Ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε μετά το ματς στο συνδρομητικό κανάλι που καλύπτει τη διοργάνωση και δεν έκρυψε τα συναισθήματά του για το ματς αλλά και την ομάδα του.

Ο Έλληνας σέντερ ήταν πολύ καλός στο ματς κόντρα στην Μακάμπι. Αν και έπαιξε μόλις 7’ και 20’’ είχε πολύ καλά νούμερα με 5 πόντους και 7 ριμπάουντ, παλεύοντας για κάθε μπάλα μέσα στο παρκέ αν και το ματς είχε κριθεί προ πολλού.

Όπως δήλωσε ο ίδιος με ειλικρίνεια μετά το ματς στην κάμερα της NOVA:

«Κρατάμε την αντίδρασή μας. Κλείσαμε την παρένθεση μετά την ήττα από την Μπασκόνια και παίξαμε καλά απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν μας ταίριαζε πολύ. Καταφέραμε να δώσουμε το ρυθμό μας και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη.

Είμαστε μία ομάδα με 12 παίκτες που είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι για κάθε παιχνίδι και στιγμή. Έχουμε βαρύ πρόγραμμα, αύριο πετάμε και μπροστά μας έχουμε ένα παιχνίδι που είναι must για εμάς, για να αφήσουμε μία και καλή το ματς με την Μπασκόνια πίσω μας.

Είναι πολύ σημαντικό όλο αυτό για εμένα. Έχω προσπαθήσει πολύ, έχω κάνει ένα σημαντικό κύκλο στην καριέρα μου. Έχω φτύσει αίμα όλα αυτά τα χρόνια, ξέρω που βρίσκομαι και θέλω να δουλεύω καθημερινά σκληρά, ώστε να εκμεταλλεύομαι κάθε λεπτό στο παρκέ. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ