Παναθηναϊκός : Μετά τον Λαπροβίτολα, πρώτος στόχος ο Τζος Γκρέι

Παναθηναϊκός : Μετά τον Λαπροβίτολα, πρώτος στόχος ο Τζος Γκρέι

Οι Πράσινοι έχουν «κυκλώσει» το όνομα του 27χρονου Αμερικανού γκαρντ, για την θέση του βασικού τους πλέι μέικερ.

Μετά τις εξελίξεις με τον Νίκολα Λαπροβίτολα, ο Παναθηναϊκός πρέπει να προχωρήσει παρακάτω γιατί πιέζεται από τον χρόνο αναφορικά με τον παίκτη που θα καλύψει τη θέση του βασικού πλέι μέικερ.

Οι Πράσινοι… χτενίζουν την αγορά για έναν ποιοτικό γκαρντ, ώστε να ηγηθεί των προσπαθειών τους σε άμυνα και επίθεση. Στα χέρια του Γιώργου Βόβορα έχουν έρθει πάρα πολλές περιπτώσεις αθλητών που μπορούν να προσφέρουν αλλά και είναι οικονομικά προσιτοί. Ένας από αυτούς είναι ο Αμερικανός Τζος Γκρέι.

Ο 27χρονος γκαρντ έχει από το καλοκαίρι two-way contract με τους Πέλικανς ενώ το μεγαλύτερο διάστημα την προηγούμενη σεζόν το πέρασε στην θυγατρική τους ομάδα, τους Μπέιχοκς έχοντας εξαιρετικά νούμερα. Πέτυχε 22,5 πόντοι, ενώ είχε 5,3 ριμπάουντ και 6,9 ασίστ με 2,3 κλεψίματα ανά ματς στην G-League, χωρίς να μπορέσει να πάρει κι άλλες ευκαιρίες στην ομάδα της Νέας Ορλεάνης.

Είναι ένας παίκτης που αρέσει στο τεχνικό τιμ, δεν διαθέτει όμως καθόλου εμπειρία Ευρώπη οντας από την αρχή της καριέρας του στην ΗΠΑ.

Σχετικά με το παρελθόν του δεν κατάφερε να συμπεριληφθεί στο ντραφτ το 2016, έπαιξε στην θυγατρική των Σανς (2016-18), ελάχιστα στους Ήλιους και την σεζόν 2018-19 βρέθηκε στην Κορέα για λογαριασμό των Changwon LG Lakers.

Παραμένει ακόμα στους Πέλικανς, όμως έχει ελάχιστες ελπίδες να βρει χρόνο συμμετοχής.

Αναφορικά με την ακαδημαϊκή του πορεία, φοίτησε σε τρία διαφορετικά πανεπιστήμια (Texas Tech, Odessa, LSU) χωρίς όμως να μπορέσει μέσω αυτών να βρεθεί στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ