Ρίβερς : «Πιστεύουμε ότι είμαστε ομάδα Final Four»

Ρίβερς : «Πιστεύουμε ότι είμαστε ομάδα Final Four»

Ο Κέι Σι Ρίβερς τόνισε πως είναι ακόμα νωρίς για να γίνονται συζητήσεις περί Final Four στον Παναθηναϊκό, αλλά άπαντες στους Πράσινουνς πιστεύουν πως είναι μια ομάδα τέτοιου επιπέδου.

Είναι ακόμα νωρίς για να μιλούν για Final Four στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος, όμως, υποστήριξε πως όλοι στο Τριφύλλι θεωρούν πως βρίσκονται σε αυτό το επίπεδο.

Παράλληλα, ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να ξεχάσουν άμεσα το παιχνίδι κόντρα στη Φενερμπαχτσέ και να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19/1 21:15).

Ο Ρίβερς αναφέρθηκε στο παιχνίδι αυτό και τόνισε: «Μπαίνοντας σε αυτή την εβδομάδα ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολη. Είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό και προσπαθούμε να πάρουμε όσες ανάσες μπορούμε.

Σίγουρα είναι δύσκολη περίοδος, με τους αγώνες και τα ταξίδια, όμως γι’ αυτό είμαστε εδώ. Είναι η Euroleague και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη δουλειά μας», ενώ συνέχισε, απαντώντας στο αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να αφήσει πίσω άμεσα το ματς με τη Φενερμπαχτσέ και να σε συγκεντρωθεί σε αυτό κόντρα στους Ρώσους:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπου μπορούσαμε να νικήσουμε. Μια κατοχή μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση και για τις δύο ομάδες. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να ξεχάσουμε και να προχωρήσουμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε με την ΤΣΣΚΑ, μπροστά στον κόσμο μας και να υπερασπιστούμε την έδρα μας».

Έπειτα αναφέρθηκε στο αήττητο του ΟΑΚΑ και σχετικά με το αν το 9/9 του Τριφυλλιού μπορεί να γίνει 10/10: «Όλα είναι πιθανά. Να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνουμε».

Κλείνοντας, ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για το αν το παιχνίδι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποτελεί ένα crash test ενόψει Final Four για τον Παναθηναϊκό:  «Δεν μπορούμε να μιλάμε για Final Four ακόμα. Είναι Euroleague και όλοι μπορούν να τους νικήσουν όλους. Πιστεύουμε ότι είμαστε ομάδα Final Four. Παίζουμε καλά και είμαστε σε καλή θέση. Θέλουμε να ανέβουμε στην κατάταξη. Ακόμα δεν μπορούμε να κοιτάμε το Βελιγράδι, αλλά αυτό που είναι μπροστά μας κι αυτό είναι η ΤΣΣΚΑ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ