Πάρα τον… 57αρη Μίτσελ, οι Νάγκετς το 1-0 επί των Τζαζ (vid)

Πάρα τον… 57αρη Μίτσελ, οι Νάγκετς το 1-0 επί των Τζαζ (vid)

Η ομάδα του Ντένβερ επικράτησε στην παράταση της αντίστοιχης της Γιούτα με 135-125, στο ματς που άνοιξε τα πλέι οφ του ΝΒΑ στην «φούσκα» του Ορλάντο. Απίστευτος ο Spidah αλλά δεν έφτασαν οι 57 πόντοι του.

Αν ξεκίνησαν έτσι τα πλέι οφ του ΝΒΑ, τότε σίγουρα το θέαμα που θα παρακολουθήσουμε θα είναι ονειρικό. Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι οι Ντένβερ Νάγκετς επικράτησαν με 135-125 στην παράταση τους Γιούτα Τζαζ του τρομερού Ντόνοβαν Μίτσελ.

Τι έκανε ο Spidah;  Εγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των Τζαζ που πετυχαίνει περισσότερους από 51 πόντους σε αγώνα playoffs, ξεπερνώντας τον θρυλικό Καρλ Μαλόουν τελειώνοντας τον αγώνα με 57 πόντους (13/13 βολές, 13/18 δίποντα, 6/15 τρίποντα), 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ! Αριθμοί πάντως που δεν ήταν αρκετοί για να μπορέσουν οι Τζαζ να πάρουν το πρώτο ματς των πλέι οφ.

Από τους νικητές εξαιρετικός ήταν ο Τζαμάλ Μάρεϊ (36π., 5ρ., 9ασ.), ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Νίκολα Γιόκιτς (29π., 10ρ.). Επίσης ξεχώρισε αν οι Τζέραμι Γκραντ (19π.), Μόντε Μόρις (14π.), Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ (13π., 8ρ.) και Τόρεϊ Κρεγκ (11π.).

Οσο για τους Τζαζ, ο Μίτσελ δεν είχε φανταστική συμπαράσταση, καθώς  οι Τζο Ινγκλς (19π.), Τζόρνταν Κλάρκσον (18π.) και Ρούντι Γκομπέρ (17π.) δεν έφταναν για να βοηθήσουν για το κατι παραπάνω.

Τα στιγμιότυπα του ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ