Κουφός : Δουλεύει σκληρά και ψάχνει… συμβόλαιο! (vid)

Κουφός : Δουλεύει σκληρά και ψάχνει… συμβόλαιο! (vid)

Ο ομογενής πρώην σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ρίχνει τόνους ιδρώτα για να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο, μετά την κακή σεζόν με τους Ρώσους.

Η αλήθεια είναι πως την περσινή σεζόν θέλει να την ξεχάσει μία και καλή. Ο Κώστας Κουφός δεν είναι ένας παίκτης για να αγωνίζεται στο… garbage time μίας αναμέτρησης και δη στην Ευρωλίγκα.

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν μπόρεσε ποτέ να βρει τον εαυτό του, πέρασε έναν τραυματισμό που τον κράτησε για καιρό εκτός και όταν επέστρεψε δεν είχε θέση στα πλάνα του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο ομογενής σέντερ από την μεριά του δεν το έβαλε κάτω και από τη στιγμή που τερματίστηκε η χρονιά στην Ευρωλίγκα, έχει «κλειστεί» στο γυμναστήριο και γυμνάζεται καθημερινά.

Είναι free agent και από τους παίκτες που αξίζουν να τον προσέξουν οι ομάδες της Ευρωλίγκας, καθώς διαθέτει ποιότητα στο ποστ και βρίσκεται στην κατάλληλη ηλικία για ένα restart στην καριέρα του.

Ο Κουφός δημοσίευσε στα social media βίντεο με τον ίδιο να προπονείται και να σημειώνει χαρακτηριστικά πως αυτό είναι το συναίσθημα της Παρασκευής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ