Σφαιρόπουλος : «Θα μας δώσει μεγάλη δύναμη ο Ζίζιτς»

Σφαιρόπουλος : «Θα μας δώσει μεγάλη δύναμη ο Ζίζιτς»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την απόκτηση του Άντε Ζίζιτς, τονίζοντας πως θα δώσει μεγάλη δύναμη στη Μακάμπι.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τη μεταγραφή του Αντρε Ζίζιτς στη Μακάμπι και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ολοκλήρωση της απόκτησης του.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η συγκεκριμένη μεταγραφή θα δώσει μεγάλη δύναμη στην ομάδα του λαού ενώ έκανε και ειδική αναφορά στη συνεργασία που είχε με τον αδερφό του, Άντριγια, όταν ήταν στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Άντε είναι ένας παίκτης με αρετές που θα μας δώσουν δύναμη κοντά στο καλάθι και είμαι πολύ χαρούμενος που τον αποκτήσαμε. Θα μας βοηθήσει με την ποιότητα και τον επαγγελματισμό του να πετύχουμε τους στόχους μας. Προσωπικά χαίρομαι που θα είμαι προπονητής του, όπως ήμουν και του αδερφού του, Άντριγια, στον Ολυμπιακό. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα μας βοηθήσει πολύ το ότι έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Σκότι Γουίλμπεκιν (στην Νταρουσάφακα). Είναι καλό που έχει ήδη ένα παρελθόν στη Μακάμπι, γιατί έχει ξαναβρεθεί στο Τελ Αβίβ, έχει προπονηθεί με την ομάδα και έχει νιώσει πόσο μεγάλο κλαμπ είναι. Είναι πολύ σημαντικό που η Μακάμπι τον απέκτησε και τον ενέταξε στην οικογένειά της. Μαζί θα παλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ