Ρίβερς: «Δύο λεπτομέρειες καθόρισαν το παιχνίδι»

Ρίβερς: «Δύο λεπτομέρειες καθόρισαν το παιχνίδι»

Ο άσος του Παναθηναϊκού, Κέι Σι Ρίβερς, τόνισε πως το ματς κόντρα στην ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ κρίθηκε στις λεπτομέρειες και τόνισε ότι πρέπει όλοι να δουλέψουν για να φτάσει η ομάδα στα πλέι οφ

Ο Κέι Σι Ρίβερς τόνισε πως το παιχνίδι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας κρίθηκε στις λεπτομέρειες ενώ οι πράσινοι έπαιξαν πολύ καλή άμυνα και είχαν οικοδομήσει σημαντική διαφορά. Όσον αφορά τη συνέχεια τόνισε πως ο στόχος είναι τα πλέι οφ και πρέπει όλοι να δουλέψουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ο Αμερικανός άσος του Παναθηναϊκού είπε:

«Δύο λεπτομέρειες καθόρισαν το παιχνίδι. Δυο ριμπάουντ, δυο χαμένα σουτ. Παίξαμε καλά στην άμυνα και βγάλαμε ενέργεια. Ίσως η επίθεση άργησε να μπει στο παιχνίδι. Πήραμε μια διαφορά 10 πόντων όμως δεν καταφέραμε να την κρατήσουμε, κάναμε δυο λάθη και δεχτήκαμε δύο τρίποντα που μάζεψαν τη διαφορά.

Δεν μας χαροποιεί που χάσαμε στην έδρα μας όμως πρέπει να δουλέψουμε για να φτάσουμε στο στόχο μας που είναι τα πλέι οφ. Μπορούσα κι εγώ να βοηθήσω, αλλά το ζητούμενο ήταν η νίκη. Συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι και στο στόχο που έχουμε μέχρι το τέλος της σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ