Ολυμπιακός : Το… ζέσταμα πριν τον Ηρακλή και τα μαγικά του Σλούκα (vid)

Ολυμπιακός : Το… ζέσταμα πριν τον Ηρακλή και τα μαγικά του Σλούκα (vid)

Στο Μέτσοβο γίνεται σοβαρή δουλειά για τους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι προετοιμάζονται για το παρθενικό τους ματς με τον Ηρακλή και τον Έλληνα γκαρντ να ξεδιπλώνει το ταλέντο του.

Ο Ολυμπιακός είναι σε πλήρης… εγρήγορση. Οι Ερυθρόλευκοι είναι στο Μέτσοβο και βρίσκονται στην 8η μέρα της προετοιμασίας τους με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να βγάζει το… λάδι στους παίκτες του, καθώς διαθέτει όλο το ρόστερ στα χέρια του και περιμένει να δει την εξέλιξή τους μέσα από την δουλειά του.

Η ομάδα του Πειραιά είχε προγραμματίσει να αγωνιστεί με τον Προμηθέα σε δύο φιλικά προετοιμασίας, ομως το κρούσμα κορωνοϊού στους Πατρινούς ανέστειλε στα σχέδια τους για τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας τους.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ξεμουδιάσει την Τρίτη απέναντι στον Ηρακλή (01/09, 19:30), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να θέλει να δει πράγματα που έχουν δουλευτεί όλο αυτό το διάστημα και ταυτόχρονα να αφήσει τους αθλητές του ελεύθερους για να ξεχάσουν λίγο την περίοδο προετοιμασίας και την μονοτονία των προπονήσεων.

Τα διπλά έχουν γίνει όλο και πιο απαιτητικά, με τους Ερυθρόλευκους να τα δίνουν στο «5 εναντίον 5» και τον προπονητή των Πειραιωτών να έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του, όπως και τον Κώστα Παπανικολάου που έχει μπει κανονικά στο πρόγραμμα.

Την ίδια ώρα, ο Κώστας Σλούκας με το… καλημέρα αποδεικνύει την ποιότητά του. Λίγο πριν το πρώτο φιλικό με τον Ηρακλή, ο Έλληνας γκαρντ έδειξε σε εκπληκτική κατάσταση στις προπονήσεις της ομάδας, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν δώσει έμφαση στις αποστάσεις τους στο παρκέ και την έξτρα πάσα. Ο «Σλου» είναι ο παίκτης που στηρίζουν πολλά στον Πειραιά, με τον πρώην παίκτη της Φενέρμπαχτσε να είναι αυτός που αναμένεται να ηγηθεί των προσπαθειών της ομάδας.

Δείτε πλάνα από τις προπονήσεις του Ολυμπιακού

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ