Ζαλγκίρις : Με κόσμο στην εξέδρα απέναντι στον Παναθηναϊκό

Ζαλγκίρις : Με κόσμο στην εξέδρα απέναντι στον Παναθηναϊκό

Την απόφαση να εκδώσει εισιτήρια για στη φιλική αναμέτρηση του τουρνουά της Ευρωλίγκας κόντρα στον Παναθηναϊκό πήρε η Ζαλγκίρις.

Ο κόσμος επιστρέφει στα γήπεδα.

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, η Ζαλγκίρις πήρε την απόφαση να εκδώσει εισιτήρια για την αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, στο We Are Back Tournament της Ευρωλίγκας στο οποίο θα συμμετέχουν και οι πράσινοι του Γιώργου Βόβορα αναμένεται να δούμε αρκετούς φιλάθλους στην Ζalgirio Arena.

Στην ουσία είναι ένα πρώτης τάξεως τεστ και για την ίδια την διοργάνωση καθώς το τουρνουά πραγματοποιείται με δική της πρωτοβουλία με σκοπό να επιστρέψουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα οι ομάδες σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Οι Λιθουανοί, ωστόσο, δεν θα αφήσουν τον κόσμο… ανεξέλεγκτο.

Συγκεκριμένα, θα γεμίσουν maximum το μισό γήπεδο, με τους οπαδούς να κάθονται ανάμεσα σε μία θέση κενή και φορώντας μάσκα.

Μπορεί να μην είναι η ολική επιστροφή των φιλάθλων στις εξέδρες, ωστόσο είναι ένα πρώτο βήμα σε ένα τουρνουά που εκτός από την ελληνική ομάδα το παρών θα δώσουν και οι Αρμάνι Μιλάνο και Άλμπα Βερολίνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ