Ολυμπιακός : Καθαρά προπονητικού χαρακτήρα το σημερινό φιλικό με τη Βαλένθια

Ολυμπιακός : Καθαρά προπονητικού χαρακτήρα το σημερινό φιλικό με τη Βαλένθια

Την ευκαιρία να «τσεκάρουν» τους παίκτες τους είχαν οι Γιώργος Μπαρτζώκας και Χάουμε Πονσαρνάου σε ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα.

Μία πρόβα τζενεράλε για το τουρνουά, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βαλένθια.

Οι Πειραιώτες μία μέρα μετά την άφιξη τους στην ισπανική πόλη έδωσαν ένα φιλικό καθαρά προπονητικού χαρακτήρα ενόψει του τουρνουά που έχει προγραμματίσει η Ευρωλίγκα ανάμεσα στους ερυθρόλευκους, την «οικοδέσποινα», την Βιλερμπάν, αλλά και τη Μπάγερν Μονάχου.

Οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν στο τουρνουά το διάστημα 15 με 16 Σεπτεμβρίου σε φιλικά τα οποία και θα μεταδοθούν από τη NOVA με την παράλληλη παρουσία θεατών στο γήπεδο.

Από την πλευρά του ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, δήλωσε για την σημερινή αναμέτρηση:

«Ήταν περίεργο το συναίσθημα, γιατί ουσιαστικά ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι που δώσαμε σε συνθήκες Ευρωλίγκας, μετά από εκείνο το ταξίδι που κάναμε στο Βερολίνο και τελικά δεν παίξαμε με την Αρμάνι Μιλάνο. Είναι όμορφο συναίσθημα, όχι άσχημο. Μακάρι να γυρίσει και ο κόσμος στα γήπεδα, γιατί για εμάς τους αθλητές είναι σημαντικό να βρίσκονται οι φίλαθλοι στις εξέδρες. Βέβαια, αυτό που προέχει να είμαστε και να παραμείνουμε όλοι υγιείς.
Εμείς ήρθαμε στην Ισπανία για να συνεχίσουμε τη δουλειά. Ακόμη θέλουμε πάρα πολλή δουλειά για να βρεθούμε στο επίπεδο που θέλουμε. Σήμερα ήταν ένα καλό τεστ για εμάς, ένα προπονητικό τεστ. Έρχονται τα δύο επίσημα παιχνίδια του τουρνουά και συνεχίζουμε τη δουλειά γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ