Στο 14 του ντραφτ και τους Σέλτικς στέλνουν τον Ποκουσέφσκι!

Στο 14 του ντραφτ και τους Σέλτικς στέλνουν τον Ποκουσέφσκι!

Σύμφωνα με δημοσίευμα αμερικάνικου Μέσου, ο Σέρβος φόργουορντ θα μπορούσε να είναι επιλογή των Κελτών στον πρώτο γύρο του ντραφτ, με τον παίκτη του Ολυμπιακού να ανεβαίνει διαρκώς στα mock draft της άλλης άκρης του Ατλαντικού.

Για το ταλέντο του γράφουμε διαρκώς. Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι είναι ένα από τα πρότζεκτ με τεράστιο ενδιαφέρον για τους ειδικούς του ΝΒΑ.

Πριν την πανδημία, ο Σέρβος ήταν ψηλά στις προτιμήσεις των ειδικών, ενώ κατά τη διάρκεια που είχε ξεσπάσει ο κορωνοϊός στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, είχε πέσει αισθητά στα mock draft των ιστοσελίδων των ΗΠΑ, καθώς ήταν δύσκολο να τον παρακολουθήσει από κοντά κάποιες εκ των ομάδων.

Από τη στιγμή που πήρε την ειδική άδεια από τον Ολυμπιακό για να μεταβεί στις ΗΠΑ και να προπονηθεί εκεί, διαρκώς ανεβαίνει στην λίστα των αθλητών που είναι πολύ πιθανόν να επιλεχθούν στο ντραφτ που ακολουθεί.

Για να φτάσουμε στο σήμερα, όπου το γνωστό Μέσο «Τhe Ringer» τον τοποθετεί στην 14η θέση του Mock Draft του και ως υποψήφιο για τους Μπόστον Σέλτικς!

Όπως τονίζει το κείμενο, «Οι Σέλτικς δεν έχουν ανάγκη πραγματικά τίποτα από το ντραφτ του ΝΒΑ. Είναι… γεμάτοι στα φτερά, έχουν σέντερ που κοστίζουν λίγο και διαθέτουν παίκτες που έχουν την ικανότητα να τρέξουν την μπάλα. Με δύο επιλογές ακόμα από τον πρώτο γύρο, γιατί να μην επιλέξουν έναν παίκτη ικανό να προκαλέσει… κρότο. Ο Ποκουσέφσκι είναι το μεγαλύτερο στοίχημα στο φετινό ντραφτ του ΝΒΑ. Είναι ένας 7-foot λεπτός παίκτης, που μπορεί να σουτάρει και να χειριστεί την μπάλα σαν γκαρντ. Θα γίνει ο δεύτερος νεότερος παίκτης που θα γίνει ντραφτ από τη στιγμή που απαγορεύτηκε να μπαίνουν στο ΝΒΑ παίκτες απευθείας από το High School. Ο Ποκουσέφσκι μπορεί να μην… βγει εάν δεν προσθέσει  βάρος, όμως από την μεριά τους οι Σέλτικς αξίζουν να ρίξουν το ζάρι στην περίπτωσή του».

Στην περίπτωση που οι Σέλτικς τον επιλέξουν και να τον αποκτήσουν από τον Ολυμπιακό, θα πληρώσουν ένα ισχυρό buy out στους Ερυθρόλευκους, ενώ όσο ψηλά επιλεχθεί, τόσα περισσότερα θα πρέπει να είναι τα χρήματα που θα καταβληθούν στην ομάδα του Πειραιά από τους συλλόγους του ΝΒΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ