Γκάμπριελ : «Πάθος, ριμπάουντ και λίγα λάθη»

Γκάμπριελ : «Πάθος, ριμπάουντ και λίγα λάθη»

Ο Κένι Γκάμπριελ σχολίασε την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ζαλγκίρις τονίζοντας αυτά που πρέπει να κάνουν οι πράσινοι για να πάρουν τη νίκη.

Ο Κένι Γκάμπριελ υποστήριξε ότι το πάθος, τα ριμπάουντ και η αποφυγή λαθών θα είναι τα κομβικά στοιχεία για να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στις νίκες στην Ευρωλίγκα απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας.

«Ο αυριανός αγώνας θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από τη σκληράδα που θα βγάλει η ομάδα. Εμείς θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη και να πάρουμε τα ριμπάουντ. Η Ζαλγκίρις παίρνει πολλούς πόντους από επιθετικά ριμπάουντ γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο κομμάτι αυτό», τόνισε ο Αμερικανός φόργουορντ.

Ερωτηθείς αν η απουσία του Παούλιους Γιανκούνας από τους αντιπάλους διευκολύνει το έργο του Παναθηναϊκού, απάντησε: «Δεν θα έλεγα ότι είναι σίγουρα κάτι καλό για μας. Όταν λείπει ένας καλός παίκτης οι υπόλοιποι κάνουν ένα βήμα μπροστά. Η Ζαλγκίρις έχει πολλούς καλούς παίκτες, καλούς σουτέρ κι έναν εξαιρετικό προπονητή. Παίζουν πολύ καλά σαν σύνολο και ακόμη κι αν ο Γιανκούνας απουσιάζει, εμείς περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ