Χάρισον : «O Ολυμπιακός είναι σπουδαία ευκαιρία για μένα»

Χάρισον : «O Ολυμπιακός είναι σπουδαία ευκαιρία για μένα»

Ο Άαρον Χάρισον σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και τόνισε ότι ήταν η καλύτερη ευκαιρία για την καριέρα του οι ερυθρόλευκοι.

Ο Άαρον Χάρισον μίλησε σε μέσο του Ισραήλ για την απόφαση του να μετακομίσει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και ξεκαθάρισε ότι οι ερυθρόλευκοι είναι η καλύτερη ευκαιρία για την καριέρα του.

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε μεταξύ άλλων πως στόχος του Ολυμπιακού είναι να μπει στα playoffs, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τη Μακάμπι που θα διεξαχθεί απόψε στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στόχος μας είναι να μπούμε στα playoffs. Προσωπικά θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου και να παίρνουμε νίκες. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ευκαιρία για μένα, μια πραγματικά σπουδαία ευκαιρία. Κόντρα στη Μακάμπι θα πρέπει να κυκλοφορήσουμε καλά την μπάλα, αλλά ταυτόχρονα να παίξουμε καλή και δυνατή άμυνα. Απλώς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ομαδικά και σκληρά», πρόσθεσε.

Για την θητεία του στη Γαλατάσαραϊ: «Με βοήθησε να συνηθίσω το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν πολύ και θα θυμάμαι πάντα τη σεζόν που πέρασα εκεί».

Για το σύντομο πέρασμά του από το ΝΒΑ: «Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα. Δεν το έζησα όπως θα ήθελα, αλλά σίγουρα ήταν πολύ όμορφο να παίζεις με συμπαίκτες όπως ο Κέμπα Γουόκερ στους Χόρνετς ή ο Ντιρκ Νοβίτσκι στους Μάβερικς, αλλά και να βλέπεις τι χρειάζεται για να φτάσεις στο επόμενο επίπεδο».

Για την αποχώρησή του από το Ντάλας: «Δεν είχα παίξει καλά και υπήρχε αβεβαιότητα για το μέλλον μου. Είναι δύσκολο να ξέρεις το μέλλον σου στο μπάσκετ. Πλέον όμως δεν είναι κάτι που σκέφτομαι. Θα γίνω 26 και απολαμβάνω να παίζω. Αν επιστρέψω στο ΝΒΑ θα είναι σπουδαίο, αν όχι δεν πειράζει».

Επίσης θυμήθηκε τη θητεία του στο Κεντάκι με προπονητή τον Τζον Καλιπάρι και συμπαίκτες που πήγαν στο ΝΒΑ, όπως οι Τάουνς, Μπούκερ και Κόλεϊ-Στάιν. «Έμαθα από τον κόουτς το αγωνιστικό πνεύμα και πώς να κερδίζω. Ήταν φοβερό να παίζω με τον αδερφό μου, Άντριου κι να φτάνουμε σε δύο Final Four παρέα. Οι συμπαίκτες μου που πήγαν στο ΝΒΑ είχαν μεγάλη αυτοπεποίθηση κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πήραν τις ευκαιρίες τους, δούλεψαν σκληρά και τα κατάφεραν. Δεν με εκπλήσσει η εξέλιξή τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ