Ολυμπιακός : Το Θρυλικό τρίποντο νίκης του Χάρισον! (vid)

Ολυμπιακός : Το Θρυλικό τρίποντο νίκης του Χάρισον! (vid)

Με τρομερή αυτοπεποίθηση ο Άαρον Χάρισον πήρε το τελευταίο τρίποντο του αγώνα και χάρισε τη σπουδαία νίκη στον Ολυμπιακό, με 85-82 κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Σπουδαία νίκη για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Μακάμπι! Έτσι όπως ήρθε, σίγουρα θα μνημονεύεται για καιρό. Κυρίως χάρη στην αποφασιστικότητα και το θράσος (με την καλή έννοια) του Άαρον Χάρισον στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Με το σκορ στο 82-82 (είχε ισοφαρίσει πριν λίγο η Μακάμπι με τρίποντο) και 7 δευτερόλεπτα να απομένουν για τη λήξη του αγώνα, ο Ολυμπιακός έχει την επίθεση, αλλά η Μακάμπι έχει δύο φάουλ να δώσει. Τα κάνει και τα δύο πολύ γρήγορα και μένουν 4 δεύτερα για τη λήξη της αναμέτρησης.

Σε εκείνο το σημείο, η μπάλα πηγαίνει στον Βεζένκοφ και από εκεί στον Άαρον Χάρισον για το τελευταίο σουτ. Ο Αμερικανός άσος με τρομερή αυτοπεποίθηση το παίρνει και ευστοχεί στο τρίποντο νίκης για τον Ολυμπιακό! Ένα απίστευτο buzzer beater το οποίο έκανε όλους στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» να… τρελαθούν από τη χαρά τους! Με πρώτο και καλύτερο τον αρχιτέκτονα της ομάδας, Γιώργο Μπαρτζώκα!

Δείτε το Θρυλικό τρίποντο του Χάρισον:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ