Σφαιρόπουλος : «Έχω εμπιστοσύνη στο ρόστερ»

Σφαιρόπουλος : «Έχω εμπιστοσύνη στο ρόστερ»

Την ήττα της Μακάμπι από τη Φενέρμπαχτσε εντός έδρας σχολίασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τονίζοντας πως έχει εμπιστοσύνη στο ρόστερ της ομάδας.

Για την ήττα της Μακάμπι από τη Φενέρ στο Τελ Αβίβ μίλησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο τεχνικός των Ισραηλινών υποστήριξε πως δεν θέλει να κάνει αλλαγές στο ρόστερ του παρόλο που έχει ξεκινήσει η ομάδα του με δύο νίκες και τέσσερις ήττες στη διοργάνωση τονίζοντας πως έχει εμπιστοσύνη στο σύνολο.

Όλα όσα είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη λήξη της αναμέτρησης:

«Αρχίσαμε καλά το παιχνίδι και ακολουθήσαμε το πλάνο μας. Έπειτα από την πρώτη περίοδο, ελάχιστες φορές ολοκληρώσαμε την επίθεση μας όπως θέλαμε. Όταν η Φενέρμπαχτσε πήρε το προβάδισμα, δεν είχαμε τη δύναμη να επιστρέψουμε. Αντιμετωπίζουμε ακόμα προβλήματα τραυματισμών, δεν έχουμε βρει τη χημεία μας. Είναι προφανές ότι έχουμε σκαμπανεβάσματα. Σε κάθε περίπτωση, είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε. Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε καλύτερα σε άμυνα και επίθεση, έχοντας διάρκεια στο παιχνίδι μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στο ρόστερ και πιστεύω ότι μπορεί να οδηγήσει τη Μακάμπι στις επιτυχίες. Κρατήσαμε αρκετούς παίκτες από την περσινή σεζόν και η δουλειά μου είναι να τους κάνω να παίξουν καλύτερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ