Σούπερ μεταγραφή ο Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ο Μακ (Vids)

Σούπερ μεταγραφή ο Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ο Μακ (Vids)

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη σπουδαία μεταγραφή του Σέλβιν Μακ. Ο 30χρονος Αμερικανός πλέι μέικερ, υπέγραψε και έρχεται στην Ελλάδα!

Ο Παναθηναϊκός βρισκόταν εδώ και μέρες σε τελικές συζητήσεις για την απόκτηση του βασικού του πλέι μέικερ. Και υπήρχε λόγος για την καθυστέρηση. Διότι έως τώρα, κανείς από τους βασικούς στόχους του δεν είχε «πέσει» στα οικονομικά δεδομένα που ήθελαν οι πράσινοι. Φαίνεται, όμως, ότι οι ενέργειες των Πράσινων έπιασαν τόπο και έτσι ο βασικός στόχος αποκτήθηκε.

Το όνομα του Σέλβιν Μακ βρισκόταν στην κορυφή της λίστας εδώ και αρκετές ημέρες. Επαφές υπήρχαν. Αλλά τις τελευταίες ώρες, επήλθε και οριστική συμφωνία. Και έτσι ο 30χρονος πλέι μέικερ, με τη σπουδαία καριέρα στο ΝΒΑ και τα στοιχεία που ψάχνει ο Βόβορας για την ενίσχυση του Τριφυλλιού, είναι ήδη παίκτης του Παναθηναϊκού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση των Πράσινων όχι μόνο συμφώνησε με τους εκπροσώπους του Μακ, αλλά ήδη πήρε και την υπογραφή του Αμερικανού πλέι μέικερ, ο οποίος έρχεται άμεσα στην Ελλάδα, για να πιάσει δουλειά και να γίνει ο ηγέτης του Παναθηναϊκού, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οπως προκύπτει, ο Μακ θα υπογράψει συμβόλαιο δύο μηνών με τον Παναθηναϊκό, για να βοηθήσει την ομάδα του Γιώργου Βόβορα να ανέβει επίπεδο. Ενώ όλα δείχνουν ότι θα βρίσκεται την Κυριακή στην Ελλάδα, με σκοπό να ξεκινήσει προπονήσεις και να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Εφές.

Ο Μακ έγινε draft στο νούμερο 34 το 2011 από τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, αγωνίστηκε κατά σειρά στους Πρωτευουσιάνους, τους Σίξερς, τους Χοκς, τους Τζαζ, τους Μάτζικ, τους Γκρίζλις και τους Χόρνετς, ενώ πέρυσι (2019/20) ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Αρμάνι Μιλάνο πριν ολοκληρώσει τη χρονιά στο Ισραήλ με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Σε 456 αγώνες στο ΝΒΑ από το φθινόπωρο του 2011 έως την άνοιξη του 2019 ο Μακ είχε 6.6 πόντους από 47% στο δίποντο, 33% στο τρίποντο και 73% στις βολές, μαζί με δύο ριμπάουντ, 3.1 ασίστ και 1.2 λάθη ανά 18.4 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε τον Σέλβιν Μακ αγωνιζόμενο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ