Πρίντεζης : «Παίζω στην ομάδα που πραγματικά αγαπώ»

Πρίντεζης : «Παίζω στην ομάδα που πραγματικά αγαπώ»

Την τιμητική του είχε ο Γιώργος Πρίντεζης από την Euroleague, που του ετοίμασε ένα μικρό αφιέρωμα στο οποίο μιλούν για αυτόν οι συμπαίκτες του Κώστας Παπανικολάου και Βαγγέλης Μάντζαρης, αλλά και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο  Γιώργος Πρίντεζης είναι το τιμώμενο πρόσωπο στο μίνι αφιέρωμα της Euroleague. Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε για τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντας τον ως την ομάδα που πραγματικά αγαπάει, ενώ για τον υπαρχηγό των ερυθρολεύκων αναφέρθηκαν και οι Κώστας Παπανικολάου, Βαγγέλης Μάντζαρης και Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Παπανικολάου: «Είναι ο άνθρωπος του τελευταίου δευτερολέπτου καθώς πρωταγωνιστεί σε όλα τα σημαντικά καλάθια της ομάδας».

Πρίντεζης: «Παίζω στην ομάδα που πραγματικά αγαπάω. Βρίσκομαι εδώ 15 χρόνια και τη θεωρώ οικογένειά μου. Στον Ολυμπιακό έχω περάσει τις περισσότερες ώρες, τς περισσότερες μέρες της ζωής μου. Ελπίζω να βρεθούμε στο Βελιγράδι».

Σφαιρόπουλος: «Είναι ο δεύτερος αρχηγός μας. βρίσκεται πολλά χρόνια στην ομάδα και είναι πολύ σημαντικός για μας αφού είναι αυτός πολλές φορές που μας δίνει ώθηση».

Μάντζαρης: «Μαζί με τον Βασίλη είναι οι καλύτεροι παίκτες της ομάδας. Μας βοηθάει να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε τη νοοτροπία μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ