Σφαιρόπουλος : «Δεύτερη πατρίδα μου τo Ισραήλ»

Σφαιρόπουλος : «Δεύτερη πατρίδα μου τo Ισραήλ»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε στο κανάλι της Euroleague για την Μακάμπι Τελ Αβίβ και την αγάπη που έχει δεχτεί από τον κόσμο της ομάδας.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Μακάμπι από το 2018 και έχει δεχτεί πολλή αγάπη από τον κόσμο της ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στο κανάλι της Euroleague και αναφέρθηκε στη φιλικό κλίμα που υπάρχει στην πόλη με τον κόσμο και τους φιλάθλους της ομάδας, τονίζοντας ότι νιώθει σαν δεύτερη πατρίδα του το Ισραήλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Από το πρώτο ματς μου στην ομάδα, οι φίλαθλοι άρχιζαν να φωνάζουν το όνομά μου. Η υποστήριξή τους είναι κομβική για την επιστροφή μας στην δράση .Ήξερα ότι δημιουργούν καυτή ατμόσφαιρα, αλλά δεν περίμενα κάτι τέτοιο.

Σε πολλά τάιμ άουτ, οι παίκτες δεν μπορούσαν να με ακούσουν! Σκεφτείτε τί γίνεται κατά την διάρκεια του αγώνα!

Όταν έχεις μία τόσο ισχυρή διοίκηση, όταν έχεις και μία καλή ομάδα, χρειάζεσαι και τους φιλάθλους. Με αυτά τα τρία στοιχεία, μπορείς να δημιουργήσει κάτι τρομερό. Δέχομαι πολλά μηνύματα, ο κόσμος μού μιλάει στον δρόμο και βγάζει φωτογραφίες. Τους αρέσει να μιλάμε για την ομάδα και την αγάπη μας για το μπάσκετ.

Όλα είναι πιο εύκολα, γιατί ο κόσμος είναι φιλικός, ανοιχτός και μιλάει αγγλικά. Σε κάνουν να νιώσεις σαν τη χώρα σου. Το Ισραήλ είναι μία όμορφη χώρα και την νιώθω δεύτερη πατρίδα μου»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ