Σφαιρόπουλος : «Σκληρή ομάδα ο Παναθηναϊκός, έχει καλή αμυντική νοοτροπία»

Σφαιρόπουλος : «Σκληρή ομάδα ο Παναθηναϊκός, έχει καλή αμυντική νοοτροπία»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τη μάχη της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Παναθηναϊκό.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχεται αύριο (22/12) τον Παναθηναϊκό, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μιλάει με πολύ καλά λόγια για τους «πράσινους».

Ο Έλληνας κόουτς έκανε λόγο για μια σκληρή ομάδα, με καλή αμυντική νοοτροπία. Παράλληλα, στάθηκε και στη συγκέντρωση που πρέπει να δείξουν οι παίκτες του κόντρα στο τριφύλλι.

«Μετά από δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, επιστρέφουμε στην έδρα μας. Ξέρουμε τον αντίπαλό μας, ο Παναθηναϊκός είναι μία σκληρή ομάδα, έχει καλή αμυντική νοοτροπία και στην επίθεση έχουν 2-3 διαφορετικές επιλογές για να φτάσουν στον καλάθι. Πάντα είναι συγκεντρωμένοι για να εκτελέσουν το πλάνο τους.

Το πλάνο μας πρέπει να είναι συγκεκριμένο. Να ξεκινήσουμε το ματς με συγκέντρωση και να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να πάρουμε, αλλά θα πρέπει να παλέψουμε για κάθε κατοχή και για κάθε χαμένη μπάλα, σε όλο το παιχνίδι. Να παίξουμε έξυπνα στην άμυνά μας, στον τρόπο που θα επιτεθεί ο Παναθηναϊκός».

Ο Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε και στην επιστροφή των τραυματιών της Μακάμπι: «Έχουν αρχίσει να παίζουν, αλλά θέλουν δύο εβδομάδες ακόμη για να επανέλθουν στην καλύτερη κατάστασή τους. Όλοι πλέον έχουν έναν ρόλο και διαμορφώνουμε τη χημεία μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ