Ολυμπιακός : Στο «ραντάρ» ο Τσαντ Μπράουν

Ολυμπιακός : Στο «ραντάρ» ο Τσαντ Μπράουν

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Τσαντ Μπράουν, που πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με το Μεσολόγγι.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην αγωνίζεται στην Basket League, όμως παρακολουθεί κάποιους παίκτες που κάνουν «θραύση» στο πρωτάθλημα. Ένας από αυτούς φαίνεται πως είναι και ο Τσαντ Μπράουν, ο οποίος αποτελεί αναμφίβολα την πιο αξιοπρόσεκτη περίπτωση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Αμερικανός σέντερ αγωνίζεται στο Μεσολόγγι, κατόπιν εισήγησης του Ντίνου Καλαμπάκου και είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις στην Basket League, όπου πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Ο 24χρονος Αμερικανός με μέσο όρο 11 πόντους-8,4 ριμπάουντ σε 26’20’’ στην Basket League είναι από τους παίκτες που χαρακτηρίζονται «λαβράκια». Και σίγουρα είναι στις πλέον αξιοπρόσεκτες περιπτώσεις του πρωταθλήματος, με τον Ολυμπιακό να κοιτάζει την εξέλιξη του και να μην αποκλείεται να κάνει και κίνηση στο άμεσο μέλλον για να τον αποκτήσει.

Ο Μπράουν, μέσω του Μεσολογγίου, έχει την πρώτη του ευρωπαϊκή εμπειρία καθώς αγωνιζόταν στους Texas Legends στην G-League. Και θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ενώ στην καριέρα του, τόσο στο NCAA όσο και στην αναπτυξιακή Λίγκα του NBA δεν είχε σπουδαία νούμερα στην επίθεση, στο Μεσολόγγι τα πράγματα έχουν αλλάξει. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν το Μεσολόγγι δεν είχε πετύχει ποτέ στην καριέρα του πάνω από 14 πόντους και το έχει κάνει ήδη σε τέσσερα παιχνίδια με τελευταίο εκείνο με τον Παναθηναϊκό, που σκόραρε 14 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ