Λαρεντζάκης : «Θα δώσουμε το 100% για να κλείσουμε θετικά τη χρονιά»

Λαρεντζάκης : «Θα δώσουμε το 100% για να κλείσουμε θετικά τη χρονιά»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε για την αυριανή (29/12) μάχη του Ολυμπιακού με τη Χίμκι στη Μόσχα.

Τελευταίο ματς για τον Ολυμπιακό μέσα στο 2020, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να τονίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα τα δώσουν όλα για τη νίκη στη Μόσχα.

Ο 27χρονος παίκτης μίλησε για την αναμέτρηση με τη Χίμκι και αναφέρθηκε στα… κλειδιά που θα κρίνουν τον νικητή του ματς.

Ο «Λάρι» δήλωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να είναι αρκετά σκληροί στην άμυνα και να κερδίσουν όλες τις προσωπικές μονομαχίες.

«Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Ξέρουμε ότι είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Η Χίμκι είναι αρκετά ταλαντούχα ομάδα. Εμείς, όμως, έχουμε προετοιμαστεί. Πάμε εκεί για να δώσουμε το 100% μας, να παλέψουμε και να νικήσουμε, ώστε να κλείσει ο χρόνος θετικά», τόνισε ο «Λάρι».

Αναφερόμενος στα «κλειδιά» του αγώνα, o 27χρονος γκαρντ είπε: «Πρέπει να είμαστε αρκετά σκληροί στην άμυνα, να κερδίσουμε όλες τις προσωπικές μάχες και να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα».

Τέλος, δήλωσε: «Σίγουρα θα άφηνα όλες τις κακές στιγμές, τους μικροτραυματισμους… Όμως, όλα αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα, γιατί αυτό που ζούμε λόγω της Πανδημίας έχει επηρεάσει αρκετά τις ζωές όλων μας. Ελπίζω το 2021 να είναι καλύτερο και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ