«Ο Παναθηναϊκός εξετάζει τον Κάτας»

«Ο Παναθηναϊκός εξετάζει τον Κάτας»

Ξένος δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι ο Ισραηλινός συγκαταλέγεται στους υποψήφιους για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Βόβορα.

Οι περισσότεροι υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν τον Γιώργο Βόβορα προέρχεται από το εσωτερικό, αλλά δεν λείπουν και οι ξένοι. Μερικά, μάλιστα, έχουν ένδοξο παρελθόν στον Παναθηναϊκό. Όπως ο Όντετ Κάτας…

Ο δημοσιογράφος Ματέο Αντρεάνι υποστηρίζει ότι ένα από τα ονόματα που εξετάζουν οι Αλβέρτης και Διαμαντίδης είναι ο παλαίμαχος play maker. Ο οποίος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης το 2000.

Βέβαια ο Αντρεάνι διευκρινίζει ότι πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση. Ο Κάτας έχει συμβόλαιο με τη Χαποέλ Ιερουσαλήμ και θα έπρεπε να παραιτηθεί για να μετακομίσει στην Αθήνα. Διότι ενδεχόμενη εξαγορά από την «πράσινη» ΚΑΕ αποκλείεται.

Από την άλλη, ο Κάτας δεν έχει οικονομικό πρόβλημα και αναμφίβολα, με τον Παναθηναϊκό θα είχε την ευκαιρία να προπονήσει στη Euroleague. Το κίνητρο θα ήταν μεγάλο στην περίπτωση στην περίπτωση που όντως ο παλαίμαχος παίκτης απασχολούσε την ΚΑΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ