Σφαιρόπουλος: «Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, χάσαμε πολλά σουτ»

Σφαιρόπουλος: «Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, χάσαμε πολλά σουτ»

Ο τεχνικός της Μακάμπι ήταν απογοητευμένος μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Ενα από τα καλύτερα παιχνίδια της φετινής Euroleague έγινε απόψε στο Τελ Αβίβ, με τον Ολυμπιακό να κάνει μεγάλη εμφάνιση και να παίρνει τη νικη στην παράταση απέναντι στην Μακάμπι με 89-87 (73-73 κ.δ).

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο τεχνικός των Ισραηλινών, Γιάννης Σφαιρόπουλος, τόνισε ότι το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ενώ στάθηκε στην άμυνα που έπαιξε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο.

«Ήταν κλειστό παιχνίδι, το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Νομίζω ένα χαμένο ριμπάουντ και ένα φάουλ που έγινε νωρίς και έδωσε βολές στον Ολυμπιακό. Αλλά και μερικά χαμένα σουτ από την πλευρά μας στην κανονική διάρκεια του αγώνα.

Ήταν κακό αποτέλεσμα, δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Όλη μας η σκέψη στο ματς με την Μπασκόνια. Δεν πρέπει να επηρεαστούμε απ’ την ήττα.

Αγαπώ τους παίκτες μου και δεν τους κρίνω εάν έχουν ένα κακό ματς. Ο Ολυμπιακός άλλαξε την άμυνα του, κλείστηκε κοντά στο καλάθι και μας άφησε πολλά σουτ. Είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Όταν είσαι εντελώς μόνος σου και αστοχείς, γεμίζεις άγχος, Βρήκαμε ανοικτά σουτ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ