Ουάιτ : «Ο Κάτας έχει αυτοπεποίθηση και μου αρέσει»

Ουάιτ : «Ο Κάτας έχει αυτοπεποίθηση και μου αρέσει»

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού μίλησε για τις πρώτες εντυπώσεις του από τον Όντεντ Κάτας.

Το ντεμπούτο του Όντεντ Κάτας δεν ήταν καθόλου καλό και οι παίκτες θα ήθελαν να τον γνωρίσουν υπό άλλες συνθήκες. Όμως, ο Άαρον Ουάιτ έκανε λόγο για έναν προπονητή ο οποίος νιώθει αυτοπεποίθηση και μπορεί να τη μεταφέρει στην ομάδα.

Οι δηλώσεις του Άαρον Ουάιτ:

«Ήταν ένα παιχνίδι με πολλά σερί. Μπήκαμε καλά, αλλά μετά δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τη Φενέρ. Όταν μια ομάδα πετυχαίνει 100 πόντους είναι δύσκολο να μείνεις κοντά. Ξέρετε την κατάσταση με την έλευση του καινούργιου προπονητή. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε τη δουλειά και να βελτιωθούμε.

Μας πλήγωσαν τα λάθη μας. Κάθε φορά που είχαμε το μομέντουμ, αυτά μας… τραβούσαν πίσω. Πρέπει να ελέγχουμε την μπάλα και να είμαστε ήρεμοι, ώστε να βρίσκουμε καλά σουτ στην επίθεση. Ακόμα και όταν δεν τα βάζουμε, να έχουμε πιθανότητες να πάρουμε το επιθετικό ριμπάουντ

Είναι επιτυχημένος και σαν παίκτης και σαν προπονητής. Ο νέος προπονητής ξέρει σε τι κατάσταση είμαστε και έχει την αυτοπεποίθηση που πρέπει, κάτι μου αρέσει πάνω του. Θα πάρει χρόνοι για να τον μάθουμε και να μας μάθει. Πρέπει να συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα

Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι όταν έχουμε τη μπάλα και να παίρνουμε καλύτερες αποφάσεις. Είναι ένα από τα στοιχεία που πρέπει να αλλάξουμε για να έχουμε καλύτερες πιθανότητες στην επίθεση. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να βρούμε πλεονέκτημα από την σκληράδα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ