Ουίλτζερ : «Να παίξουμε… Ολυμπιακό μπάσκετ, δηλαδή το στυλ μας»

Ουίλτζερ : «Να παίξουμε… Ολυμπιακό μπάσκετ, δηλαδή το στυλ μας»

Ο Κάιλ Ουίλτζερ μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ στην Ισπανία (9/2, 21:45) και στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του πρέπει να βασιστεί δικό της στυλ για να κυνηγήσει τη νίκη.

Ολυμιακό… μπάσκετ πρέπει να παίξουν οι Ερυθρόλευκοι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Κάιλ Ουίλτζερ, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να βασιστεί στο δικό της στυλ παιχνιδιού για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα στη Μαδρίτη.

«Είμαστε έτοιμοι και ενθουσιασμένοι για αυτό το μεγάλο ματς. Έχουμε προετοιμαστεί γι αυτό το μεγάλο παιχνίδι. Κάθε φορά που παίζουμε εκτός στην Euroleague, ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο το παιχνίδι, κάθε εκτός έδρας ματς στην Euroleague είναι δύσκολο.

Πρέπει να ακούσουμε τους προπονητές μας και να κάνουμε ένα καλό ματς. Πρέπει να παίξουμε σκληρή άμυνα και να μην κάνουμε λάθη όπου θα τους δώσουν εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Η άμυνα μας είναι το κλειδί σε αυτή την αναμέτρηση. Πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά στην άμυνα, γνωρίζουμε πως είναι καλή ομάδα στα επιθετικά και γι αυτό απαιτείται μεγάλη συγκέντρωση. Θα πρέπει να παίξουμε ολυμπιακό μπάσκετ, δηλαδή το δικό μας στυλ μπάσκετ» ήταν τα λόγια του κατά την αναχώρηση της ομάδας με προορισμό την ισπανική πρωτεύουσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ