Μάλτσεφ : «Θα βελτιωθεί σίγουρα ο Παναθηναϊκός με Κάτας»

Μάλτσεφ : «Θα βελτιωθεί σίγουρα ο Παναθηναϊκός με Κάτας»

Ο υπηρεσιακός προπονητής της Χίμκι μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Σίγουρος για την βελτίωση του Παναθηναϊκού με τον Κάτας στο τιμόνι, εμφανίστηκε ο υπηρεσιακός προπονητής της Χίμκι, Αντρέι Μάλτσεφ, εν όψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ (21:00).

Ο τεχνικός των Ρώσων μίλησε με πολύ καλά λόγια για τους «πράσινους», υπογραμμίζοντας πως διαθέτουν ένα δυνατό ρόστερ με βάθος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Οι δύο ομάδες είναι σε παρόμοια θέση μετά την αλλαγή προπονητών και αναζητούν τη νέα τους ταυτότητα για το καλύτερο δυνατό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έδωσε δύο διαφορετικά ματς. Πρώτα έχασαν από τη Φενέρμπαχτσε με διαφορά και μετά κέρδισαν για το πρωτάθλημά τους. Είναι ξεκάθαρο πως θα βελτιωθούν, γιατί το ρόστερ τους είναι πολύ δυνατό και με βάθος.

Αν κάτι δεν λειτουργεί καλά τώρα, τα προβλήματα αυτά θα απομακρυνθούν στην πορεία. Είναι μια ομάδα με πλήρες ρόστερ, από την περιφέρεια μέχρι στους ψηλούς. Έχουν κάποιους σέντερ που δεν είναι πολύ ψηλοί και προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό. Θα παλέψουμε και ο καθένας θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του », τόνισε.

Από πλευράς παικτών της Χίμκι, ο Λετονός σούτινγκ γκαρντ Ντάιρις Μπέρτανς είπε: «Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς. Έχουμε κάνει πολλές αλλαγές στην ομάδα και στο τελευταίο παιχνίδι με την Ούνιξ παλέψαμε και παίξαμε καλά. Θέλουμε να βγάλουμε την ίδια ενέργεια και απέναντι στον Παναθηναϊκό, ίσως και περισσότερη. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ