Βεζένκοφ :  «Αυτοκτονήσαμε από μικρές λεπτομέρειες στο τέλος»

Βεζένκοφ : «Αυτοκτονήσαμε από μικρές λεπτομέρειες στο τέλος»

Ο Σάσα Βεζένκοφ, σχολίασε την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ζάλγκιρις, τονίζοντας ότι οι ερυθρόλευκοι αυτοκτόνησαν στο τέλος.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε μια αναπάντεχη ήττα από τη Ζαλγκίρις έτσι όπως ήρθε με 81-79, καταφέρνοντας να προηγηθεί με 7 πόντους στα τελευταία δυο λεπτά και τελικά να χάσει.

Ο Σάσα Βεζένκοφ σε δηλώσεις του στη Nova, μετά το τέλος του ματς ξεκαθάρισε ότι οι ερυθρόλευκοι αυτοκτόνησαν στο τέλος, από μικρές λεπτομέρειες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ζάλγκιρις Κάουνας: «Σήμερα δεν ξεκινήσαμε καλά στην άμυνα με την Ζάλγκιρις. Εμείς επιθετικά παίζαμε καλά, αλλά έπρεπε να παίξουμε καλά στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να περιορίσουμε τον Λοβέρν. Αυτοκτονήσαμε από μικρές λεπτομέρειες».

Για τα λάθη και τους πόντους των γηπεδούχων: «Θα μου επιστρέψετε να διαφωνήσω μαζί σας. Αυτό είναι το μπάσκετ κερδίζαμε +7 πόντους κει έπρεπε να κλειδώσουμε την νίκη. Κάναμε κάποια λάθη και αφήσαμε την Ζάλγκιρις».

Για την άμυνα: «Την τελευταία ώρα δεν παίξαμε καλά στην άμυνα. Όταν είσαι κοντά στο σκορ πρέπει να κλειδώνεις τα παιχνίδια. Κάναμε πολλά λάθη να διορθώσουμε τα λάθη μας γιατί το επόμενο παιχνίδι είναι κοντά».

Για την οκτάδα της Euroleague: «Όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν ή να χάσουν. Να έχουμε στόχους και να παίζουμε καλύτερο μπάσκετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ