Τα σερί λάθη του Ολυμπιακού στα τελευταία 35’’ που στέρησαν τη νίκη (vid)

Τα σερί λάθη του Ολυμπιακού στα τελευταία 35’’ που στέρησαν τη νίκη (vid)

Δεν πρόκειται για ένα λάθος, ούτε για δύο. Σωρεία λαθών από πλευράς Ολυμπιακού στο φινάλε της αναμέτρησης με τη Ζαλγκίρις, μετέτρεψαν τον θρίαμβο (72-79) σε όλεθρο (81-79).

Μία αδιανόητη, απίστευτη αυτοκτονία από πλευράς Ολυμπιακού έλαβε χώρα πριν λίγη ώρα στο Κάουνας της Λιθουανίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» κρατούσαν σφιχτά τη νίκη στο ντέρμπι της οκτάδας, καθώς ήταν μπροστά με σκορ 79-72 στο 38′. Ωστόσο, μέσα σε περίπου δύο λεπτά γκρεμίστηκαν όλα. Το 72-79 του Ολυμπιακού έγινε 81-79 για τη Ζαλγκίρις και η υπόθεση πρόκριση στα play offs δυσκολεύει πάρα πολύ για τον 10ο, πλέον, Ολυμπιακό. Ο οποίος έχει να διαχειριστεί και ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα από εδώ και πέρα.

Στο τελευταίο μισό λεπτό του αγώνα λοιπόν, όλα πήγαν στραβά για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ήταν ένα μισό λεπτό γεμάτο λάθη και κακές επιλογές σε άμυνα και επίθεση. Από το άστοχο τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη, ο αιφνιδιασμός και το κάρφωμα του Λοβέρν για το 79-79, το κλέψιμο του Γουόκαπ από τον Κώστα Σλούκα και το καλάθι των γηπεδούχων για το 81-79, μόλις 0,8 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του αγώνα.

Και σα να μην έφτανε αυτό, ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ εκεί που πήγε να πιάσει την μπάλα και να την καρφώσει για την ισοφάριση στην τελευταία επίθεση, δεν τα κατάφερε και έτσι ο Ολυμπιακός έχασε μία μοναδική ευκαιρία να γίνει «αφεντικό» για την πρόκριση.

Δείτε τα εφιαλτικά, για τον Ολυμπιακό, τελευταία 35 δευτερόλεπτα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ