Κάτας : «Οι παίκτες εξοικειώνονται σιγά-σιγά με αυτά που θέλουμε»

Κάτας : «Οι παίκτες εξοικειώνονται σιγά-σιγά με αυτά που θέλουμε»

Ο Όντεντ Κάτας μίλησε για το επερχόμενο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης και για το αν οι παίκτες του έχουν αρχίσει να εξοικειώνονται με όσα ζητάει από εκείνους.

Ο Παναθηναϊκός πρόκειται να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ στη Μαδρίτη αύριο Τετάρτη (27/1, 22:00) για τη Euroleague.

Ο προπονητής των «πρασίνων», Όντεντ Κάτας, μίλησε για αυτό το ματς, αλλά και για το αν οι παίκτες του έχουν αρχίσει να εξοικειώνονται σε όσα τους ζητά να κάνουν.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κάτας:

Για τους παίκτες του: «Νιώθω καλύτερα κάθε μέρα, αποκτώ καλύτερη σύνδεση με τους παίκτες και αυτοί με την σειρά τους εξοικειώνονται σιγά-σιγά περισσότερο με αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε.

Για το ματς με τη Ρεάλ: Πάντα προσπαθείς να κερδίσεις. Φυσικά γνωρίζουμε ότι η Μαδρίτη είναι ένα από τα πιο δύσκολα μέρη που μπορεί να αγωνιστεί κανείς. Επίσης το πρόγραμμα των τελευταίων 10 ημερών είναι δύσκολο, ειδικά από την στιγμή που μας λείπουν δυο σημαντικοί παίκτες. Πρέπει να ξεκινάμε από την άμυνα και να είμαστε πιο σταθεροί σε αυτή. Σε κάποια σημεία είμαστε επιθετικοί κι ενοχλούμε την αντίπαλη ομάδα, αυτό είναι κάτι που θέλω να κάνουμε περισσότερο. Ειδικά όταν παίζεις απέναντι σε ομάδες υψηλού επιπέδου όπως η Ρεάλ, πρέπει να τους επιβραδύνεις, να τους ενοχλήσεις και να τους βγάλεις από το ρυθμό τους. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε».

Για τον Ταβάρες: «Πρέπει να τον περιορίσεις. Σε τελική ανάλυση παίζεις απέναντι σε μεγάλες ομάδες και μερικές φορές πρέπει να παίρνεις ρίσκα. Δεν μπορείς να καλύψεις τα πάντα. Πρέπει να τον περιορίσεις και να παίξεις έξυπνα απέναντί του. Μπορεί να αναγκαστείς να πάρεις δύσκολα μαρκαρισμένα σουτ. Πρέπει να παίξεις έξυπνα και υπομονετικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ