Δύσκολη αποστολή στη Μαδρίτη για τον Παναθηναϊκό

Δύσκολη αποστολή στη Μαδρίτη για τον Παναθηναϊκό

Ματς-πρόκληση για τον Παναθηναϊκό, με την ομάδα του Όντεντ Κάτας να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ενα πολύ δύσκολο και δυνατό τεστ έχει απόψε (22:00, Novasports 2HD) στη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός. Η… χτυπημένη από τις απουσίες ομάδα του Όντεντ Κάτας, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ρεάλ για την 22η αγωνιστική της regular season της Euroleague.

Λίγες μέρες μετά την εύκολη νίκη επί της Χίμκι στο κλειστό του ΟΑΚΑ, οι «πράσινοι» δοκιμάζονται στην Ισπανία σε ένα ματς-πρόκληση για το σύνολο του Κάτας.

Μετά από 20 αγώνες στην εφετινή διοργάνωση, το τριφύλλι μετράει μόλις 7 νίκες και 13 ήττες. Βρίσκεται στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με το όνειρο της οχτάδας να έχει χαθεί εδώ και πολύ καιρό.

Οι «πράσινοι» γνωρίζουν το πόσο δύσκολο είναι το αποψινό ματς, ωστόσο είναι αποφασισμένοι να μην παραδώσουν αμαχητί τα όπλα. Μάλιστα, στις δηλώσεις του, ο κόουτς των «πρασίνων» επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στον Ταβάρες και το γεγονός πως θα πρέπει να τον περιορίσει η ομάδα του.

O Όντεντ Κάτας πονοκεφαλιάζει, καθώς κόντρα στους Μαδριλένους θα έχει δύο πολύ σημαντικές απουσίες. Ο Παπαπέτρου έχει μαζέψει υγρό στο γόνατο και υποβάλλεται σε θεραπεία, ενώ ο Παπαγιάννης υπέστη θλάση. Ετσι και οι δυο παίκτες δεν υπολογίζονται για την αποψινή αναμέτρηση.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Ρεάλ φιγουράρει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με ρεκόρ 13-8. Οι «Μερένχες» στοχεύουν στην 14η νίκη τους στην εφετινή διοργάνωση, με τον Πάμπλο Λάσο να στερείται τις υπηρεσίες του Λαπροβίτολα.

Αντίθετα, ο Σέρχιο Γιουλ προπονήθηκε κανονικά χθες και πιθανότατα θα βρίσκεται στη διάθεση του κόουτς της Ρεάλ. Οι Μαδριλένοι δεν υποτιμούν τον Παναθηναϊκό, με τον Λάσο να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στις ικανότητες του Νέντοβιτς.

Όσον αφορά την προϊστορία των δυο ομάδων, αυτή θα είναι η 42η συνάντησή τους. Η Ρεάλ μετράει 26 νίκες, ενώ ως γηπεδούχος, το σκορ είναι 16-5.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ