Χίμκι – Μπάγερν Μονάχου 93-95 : Τα… χρειάστηκε αλλά πέρασε από τη Ρωσία η Μπάγερν

Χίμκι – Μπάγερν Μονάχου 93-95 : Τα… χρειάστηκε αλλά πέρασε από τη Ρωσία η Μπάγερν

Η Μπάγερν Μονάχου δυσκολεύτηκε αλλά έκαμψε στην αντίσταση της Χίμκι επικρατώντας με σκορ 95-93.

Σε ένα ματς θρίλερ η Μπάγερν Μονάχου χρειάστηκε το τελευταίο δεκάλεπτο για να κάμψει την αντίσταση της Χίμκι επικρατώντας με σκορ 95-93 στη Ρωσία για την 22η αγωνιστική της Euroleague.

Με τη νίκη της αυτή η ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι βελτίωσε το ρεκόρ της στο 13-9 παραμένοντας στα… υψηλά πατώματα, ενώ από την άλλη πλευρά οι Ρώσοι ηττήθηκαν για ακόμη μία φορά όντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 2-20.

Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Βάιλερ-Μπαμπ με 25 πόντους, 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο… συνήθης ύποπτος Αλεξέι Σβεντ που τελείωσε το ματς με 32 πόντους και 11 ασίστ.

Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο για τις δύο ομάδες, με τη Μπάγερν να ξεκινά καλύτερα παίρνοντας ένα προβάδισμα πάνω από δέκα πόντους. Στη συνέχεια όμως η Χίμκι απάντησε με δικό της σερί μαζεύοντας τη διαφορά, με το ημίχρονο να κλείνει ισόπαλο 44-44.

Στο δεύτερο μέρος έγινε πραγματική μάχη με τους Ρώσους να περνούν μπροστά και τους Βαυαρούς να ανατρέπουν το εις βάρος τους σκορ. Τα τελευταία του ματς ήταν θρίλερ, με τη Μπάγερν να κρατά τελικά το προβάδισμα και να φεύγει νικήτρια.

Δείτε το box score του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ