«Ο Κάτας παίρνει τον Πάργκο στον Παναθηναϊκό» (pic+vids)

«Ο Κάτας παίρνει τον Πάργκο στον Παναθηναϊκό» (pic+vids)

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ισραηλινοί, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζέρεμι Πάργκο, τον οποίο γνωρίζει καλά ο Κάτας από την συνύπαρξή τους στην Χάποελ Γκιλμπόα.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζέρεμι Πάργκο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ισραηλινοί.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτης (4/2) υπήρξε ένα… τιτίβισμα το οποίο ανέφερε ότι ο 34χρονος Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στους Πράσινους.

Ενας παίκτης με πολύ μεγάλη θητεία στο ΝΒΑ και τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Οντεντ Κάτας από τη συνύπαρξή τους στην Χάποελ Γκιλμπόα. Ο Αμερικανός υπήρξε παίκτης του Ισραηλινού τεχνικού το 2010 και μάλιστα ήταν από τους βασικούς συντελεστές της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού γνωρίζει πολύ καλά τον Τζέρεμι Πάργκο, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Γκρίζλις, Καβαλίερς, Σίξερς, Ουόριορς, έχοντας συνολικά 86 συμμετοχές στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Σε 86 παιχνίδια είχε μέσο όρο 4,8 πόντους και 1,8 ασίστ. Ο Πάργκο έχει αγωνιστεί επίσης στην Euroleague, με τις ΤΣΣΚΑ και Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχοντας μέσο όρο 9,8 πόντους, 3,5 ασίστ και 2,4 ριμπάουντ σε 87 παιχνίδια.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ