GM Χίμκι : «Έχουμε οικονομικά προβλήματα»

GM Χίμκι : «Έχουμε οικονομικά προβλήματα»

Ο τζένεραλ μάνατζερ της ρώσικης ομάδας αναφέρθηκε στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Χίμκι.

Τα οικονομικά ανοίγματα δεν βγήκαν σε καλό για την Χίμκι, με τον ρώσικο σύλλογο να μην μπορεί πλέον να καλύψει τις υποχρεώσεις τους και τους παίκτες να αποχωρούν μαζικά από την ομάδα.

Οι Γιόνας Γερέμπκο και Γκρεγκ Μονρό ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους με την Χίμκι, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να κάνει σύντομα και ο Ντέβιν Μπούκερ. Η ομάδα της Μόσχας βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, με τον GM του μοσχοβίτου συλλόγου να μιλάει ανοιχτά για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Ο Πάβελ Αστάχοφ τόνισε ότι η Χίμκι αδυνατεί να καταβάλλει όλο το ποσό που προβλέπουν οι μισθοί των παικτών και καταβάλλεται ένα μέρος, με τον παράγοντα της ρώσικης ομάδας να αποδίδει τις καθυστερήσεις σε συμφωνίες που είχε κλείσει η ομάδα και τις επηρέασε ο κορωνοϊός.

«Πράγματι, μετά την Πρωτοχρονιά αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα αναφορικά με τα έσοδα. Αυτά, έχουν να κάνουν με συμφωνία που είχαμε με χορηγούς. Οι μισθοί καταβάλλονται, αλλά όχι ολόκληροι. Δεν είναι εύκολο για κανέναν, καθώς ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει την κατάσταση. Μπορείτε να δείτε και με γίγαντες του αθλητισμού, όπως Μπαρτσελόνα ή Μπάγερν, που τα χρέη τους είναι δισεκατομμύρια. Είναι δύσκολος καιρός για τον αθλητισμό, αλλά προσπαθούμε να εξομαλύνουμε την κατάσταση. Δεν πρόκειται να… πέσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ