Ιτούδης : «Βγαίνουμε από τη δύσκολη κατάσταση ως ομάδα»

Ιτούδης : «Βγαίνουμε από τη δύσκολη κατάσταση ως ομάδα»

Μπορεί η ΤΣΣΚΑ να ηττήθηκε από τη Βαλένθια, ωστόσο ο Δημήτρης Ιτούδης κράτησε τα θετικά...

Παρά την ήττα στην παράταση, ο Δημήτρης Ιτούδης ήταν ευχαριστημένος με την όλη προσπάθεια της ομάδας του κόντρα στη Βαλένθια. Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ στάθηκε στα θετικά της βραδιάς, δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του για το πάθος και την ενέργεια που έδειξαν, ενώ ανέφερε πως είναι καλό που από αυτήν τη δύσκολη κατάσταση η ΤΣΣΚΑ βγαίνει ως ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα για το πάθος και την ενέργεια που δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο. Εκτός από τις συνθήκες που έχουμε να διαχειριστούμε, σε αυτό το παιχνίδι, όλα κρίθηκαν την τελευταία στιγμή. Συγχαρητήρια στη Βαλένθια, στο τέλος η νίκη ήρθε σε αυτήν. Τα πάντα θα μπορούσαν να έχουν πάει διαφορετικά. Αν κερδίζαμε εμείς, τότε και πάλι το αποτέλεσμα θα ήταν δίκαιο.

Δε θέλω να αναλύσω ασήμαντες ή ουσιαστικές λεπτομέρειες. Συνολικά, είμαστε χαρούμενοι επειδή παλέψαμε. Θέλαμε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα, αλλά μερικές φορές τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλεις εσύ. Αλλά βγαίνουμε από τη δύσκολη κατάσταση που ήμασταν, ως ομάδα, ως σύνολο και ωριμάζουμε περαιτέρω. Είμαστε στο σωστό δρόμο» ήταν τα λόγια του Ιτούδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ