Έφτασε στην Αθήνα ο Μάριο Χεζόνια

Έφτασε στην Αθήνα ο Μάριο Χεζόνια

Ο Μάριο Χεζόνια πάτησε στην Αθήνα και είναι έτοιμος να φορέσει τα πράσινα ώστε να βοηθήσει άμεσα στον Παναθηναϊκό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Μάριο Χεζόνια, με τον Κροάτη φόργουορντ να είναι πανέτοιμος ώστε να φορέσει τα πράσινα και να βοηθήσει το «τριφύλλι».

Η πτήση του νέου αποκτήματος του «εξάστερου» καθυστέρησε για περίπου μία ώρα, όπως έγινε γνωστό από την «Lufthansa», και έτσι υπήρξε αυτή η μικρή ταλαιπωρία.

Μάλιστα η αστυνομία αναγκάστηκε να απομακρύνει περίπου 50 φίλους του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με σκοπό να αποθεώσουν το νέο απόκτημα της ομάδας τους.

Ακόμη πολλοί φίλοι του «τριφυλλιού» βρέθηκαν στο πάρκινγκ του αεροδρομίου και δημιούργησαν μια αρκετά όμορφη ατμόσφαιρα ώστε να υποδεχθούν τον 26χρονο.

Παρόλα αυτά όμως ο Χεζόνια είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Οντέντ Κάτας και την υπόλοιπη αποστολή του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης.

Οι πράσινοι βρίσκονται στη Γερμανία ενόψει της αναμέτρησης με την Άλμπα Βερολίνου στο πλαίσιο της Euroleague και ο Κροάτης γνωρίστηκε τόσο με τους νέους του συμπαίκτες, όσο και με τον Ισραηλινό τεχνικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ