Σοβαρεύτηκε στο δεύτερο ημίχρονο και νίκησε τη Βιλερμπάν η Ζάλγκιρις (85-75)

Σοβαρεύτηκε στο δεύτερο ημίχρονο και νίκησε τη Βιλερμπάν η Ζάλγκιρις (85-75)

Η Ζάλγκρις Κάουνας βελτίωσε την εικόνα της στο δεύτερο ημίχρονο και... καθάρισε τη Βιλερμπάν επικρατώντας με σκορ 85-75.

Η Ζάλγκιρις Κάουνας επικράτησε με σκορ 85-75 της Βιλερμπάν, στη Λιθουανία για την 27η αγωνιστική της Euroleague, βελτιώνοντας την εικόνα της στο δεύτερο μέρος και καταφέρνοντας να πάρει τη νίκη.

Οι Γάλλοι έβαλαν δύσκολα στο σύνολο του Μάρτιν Σίλερ, ωστόσο οι Λιθουανοί με μια εξαιρετική τρίτη περίοδο κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δέκα πόντων, το οποίο τους βοήθησε να φτάσουν εν τέλει στη νίκη.

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο… συνήθης ύποπτος Μάριους Γκριγκόνις που είχε 21 πόντους, ενώ από τους φιλοξενούμενος ξεχώρισε ο Νόρις Κόουλ με 14.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο, με καμία ομάδα να μην μπορεί να ξεφύγει και το προβάδισμα να αλλάζει χέρια. Η Ζάλγκιρις ήταν αυτή που φαινόταν να προσπαθεί να επιβάλει τον ρυθμό της, ωστόσο στη συνέχεια η Βιλερμπάν πήρε το πάνω χέρι και κατάφερε να κλείσει το ημίχρονο μπροστά 40-42.

Η τρίτη περίοδος ήτα καθοριστική για την εξέλιξη του ματς, αφού η Ζάλγκιρις έτρεξε ένα επιμέρους 27-15 και πήρε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση, αναγκάζοντας τη Βιλερμπάν να μείνει πίσω. Στη συνέχεια, όσο και να προσπάθησαν να πιέσουν οι Γάλλοι δεν πήραν κάτι παραπάνω και έτσι ήρθε η επικράτηση των Λιθουανών.

Δείτε το box score του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ