Χεζόνια: «Είχα ξεχάσει πόσο δύσκολη είναι η Ευρωλίγκα, φταίω κι εγώ για την ήττα»

Χεζόνια: «Είχα ξεχάσει πόσο δύσκολη είναι η Ευρωλίγκα, φταίω κι εγώ για την ήττα»

Ο Μάριο Χεζόνια μίλησε για το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό, ενώ εξέφρασε και πάλι την αγάπη του για τον σύλλογο.

Ο Μάριο Χεζόνια έκανε καταπληκτικό ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα δεν παρέλειψε να πει πως ευθύνεται και ο ίδιος για την ήττα από την Μπαρτσελόνα.

Παράλληλα, εξέφερασε για ακόμα μια φορά τα συναισθήματά του για τον σύλλογο και τόνισε πως εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι η ομάδα και όχι η προσωπική του απόδοση, ενώ τόνισε πως είχε ξεχάσει πόσο δύσκολη είναι η Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μέρος της ήττας ανήκει σε μένα, φταίω κι εγώ. Είχα ξεχάσει πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στην Ευρωλίγκα. Ήταν λίγο συναισθηματική στιγμή για μένα που έπαιζα απέναντι στην παλιά μου. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ. Τα πράγματα όμως πήγαν καλά για μένα, όχι για τον Παναθηναϊκό.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με κάνουν να νιώθω ότι είμαι σπίτι. Είμαι ευγνώμων και μακάρι να μπορέσουν να έρθουν στο γήπεδο. Δεν με ενδιαφέρει η προσωπική μου απόδοση, με νοιάζει μόνο η ομάδα και να είμαι εκεί ψηλά (σ.σ. έδειξε τα λάβαρα με τα τρόπαια της ομάδας).

Αν και είμαι αρκετά ντροπαλός, προσπαθώ να απαντάω στα μηνύματα που μου στέλνουν στα social media. Ο Κάτας κάνει καταπληκτική δουλειά, μας στέλνει εκεί που πρέπει και νομίζω θα αποτελέσουμε δύσκολο αντίπαλο για κάθε ομάδα μέχρι το τέλος».

Επιπλέον, ο Χεζόνια μιλώντας στα κανάλια Novasports δεσμεύτηκε πως σε τρεις μήνες θα μιλάει ελληνικά, ενώ όταν ρωτήθηκε για το μέλλον και την προοπτική του NΒΑ είπε τρεις φορές τη λέξη Παναθηναϊκός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ