Σφαιρόπουλος : «Θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο»

Σφαιρόπουλος : «Θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παραδέχθηκε ότι το ζητούμενο για την ομάδα του είναι να ολοκληρώσει τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο.

Για την 31η αγωνιστική της EuroLeague, η Μακάμπι Τελ Αβίβ αντιμετωπίζει στη «Zalgirio Arena» τη Ζαλγκίρις Κάουνας, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μιλάει για την αναμέτρηση με την ομάδα από την Λιθουανία.

«Η Ζαλγκίρις διεκδικεί την πρόκρισή της, επομένως περιμένουμε ένα σκληρό και απαιτητικό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε με ενέργεια και να προσαρμοστούμε στον ρυθμό τους.

Είναι μια ευκαιρία για εμάς να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Δεν είμαστε χαρούμενοι με αυτή την κατάσταση, θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο» ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού της «ομάδας του λαού» ανέφερε ο Ελληνας τεχνικός.

Ο Σφαιρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του για την αναμέτρηση εναντίον της Ζαλγκίρις τον Οθέλο Χάντερ, ο οποίος αντιμετωπίζει κάποιες μικροενοχλήσεις στο πόδι και έμεινε στο Ισραήλ για να ξεκυραστεί και να κάνει κάποιες φυσιοθεραπείες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ