Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» δεν έχουν ξεχάσει τον Λαπροβίτολα (vid)

Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» δεν έχουν ξεχάσει τον Λαπροβίτολα (vid)

Ο Νίκολας Λαπροβίτολα θα μείνει ελεύθερος τον Ιούνιο και οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού τον έχουν σε περίοπτη θέση στη λίστα τους.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πέρασαν ένα μεγάλο μέρος του προηγούμενου καλοκαιριού ασχολούμενοι με τον Νίκολας Λαπροβίτολα. Ωστόσο, το σήριαλ δεν είχε happy-end αφού η Ρεάλ Μαδρίτης δεν αποδέσμευσε τον Αργεντινό γκαρντ.

Πάντως, ο 31χρονος play-maker δεν έφυγε ποτέ από το μυαλό των «πράσινων». Ειδικά από τη στιγμή που καμία από τις επιλογές στον «άσο» δεν βγήκε για τον πρωταθλητή Ελλάδας, με τον Σέλβιν Μακ να συνεχίζει στο ρόστερ ελλείψει άλλου.

Το συμβόλαιο του Λαπροβίτολα με τη Ρεάλ Μαδρίτης λήγει τον Ιούνιο. Ο Αργεντινός αρέσει πολύ στον Όντεντ Κάτας και στους Αλβέρτη-Διαμαντίδη. Ως ελεύθερος είναι ακόμα πιο δελεαστικός για τον Παναθηναϊκό που θα έχει αυξημένο μπάτζετ, αλλά όχι στα επίπεδα του παρελθόντος.

Ασφαλώς, ο Λαπροβίτολα θα δεχτεί κρούσεις και από άλλες ομάδες της Euroleague. Όμως, η επιθυμία του παίκτη θα παίξει ρόλο, αφού ξέρει ότι στην Αθήνα θα είναι ο ιθύνων νους ενός αγωνιστικού πρότζεκτ σχεδιασμένου από θρύλους του αθλήματος, σε ένα από τα πιο ισχυρά brands της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ