Βατούτιν για Τζέιμς : «Φαντάζει δύσκολο να συνεχίσουμε μαζί»

Βατούτιν για Τζέιμς : «Φαντάζει δύσκολο να συνεχίσουμε μαζί»

Ο Αντρέι Βατούτιν πήρε θέση για όσα συνέβησαν ανάμεσα στον Μάικ Τζέιμς και τον Δημήτρη Ιτούδη, τονίζοντας πως η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε πως ο Μάικ Τζέιμς δεν θα συμμετέχει στις αναμετρήσεις της ομάδας, μετά το επεισόδιο που είχε με τον Δημήτρη Ιτούδη κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ούνικς Καζάν.

Ο ισχυρός άνδρας των Ρώσων, Αντρέι Βατούτιν, μιλώντας σε ιστοσελίδα της χώρας αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη κατάσταση τονίζοντας πως είναι μη αναστρέψιμη, ενώ παράλληλα τόνισε πως ο Έλληνας τεχνικός ξέρει τι κάνει για το καλό της ομάδας.

Οι δηλώσεις του Αντρέι Βατούτιν:

«Δυστυχώς, το μέλλον της κοινής συνεργασίας με τον Μάικ Τζέιμς φαντάζει πλέον δύσκολο. Στην πρώτη του σεζόν στην ΤΣΣΚΑ, ο Μάικ δεν μας προκάλεσε κάποια προβλήματα και γι’ αυτόν το λόγο υπογράψαμε μαζί του συμβόλαιο τριών χρόνων.

Τη φετινή σεζόν, ο σύλλογος έχει κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να επιτύχει η συνεργασία αυτή και η ομάδα να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τα προβλήματα που προέκυψαν δεν ήταν δυνατόν να λυθούν μονομιάς, οπότε ενεργήσαμε σε «manual mode», αλλά δεν καταφέραμε να επιτύχουμε την απαιτούμενη ηρεμία και σταθερότητα στην ομάδα.

Ο Ιτούδης είναι ένας έμπειρος προπονητής, με πείρα, που έχει τη δική του οπτική για το πως να χτίσει μια ομάδα κι είναι υπεύθυνος για τα αποτελέσματα της. Σύμφωνα με το προπονητικό τιμ, η απόφαση απομάκρυνσης του Μάικ είναι απόλυτα προς το συμφέρον της ομάδας και πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Ταυτόχρονα, δεν πρέπει να δαιμονοποιούμε τον Τζέιμς.

Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, που έχει κερδίσει αγώνες μόνος του. Αλλά η κατάσταση έχει μετατραπεί σε μια συνεχή σύγκρουση. Δεν μπορεί να λυθεί, κάτι το οποίο είναι λυπηρό, αλλά είναι καλύτερο να το παραδεχτούμε, παρά να ζούμε με την ελπίδα του θαύματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ