Βατούτιν : «Ο Τζέιμς μπορεί να βρει ομάδα στο NBA φέτος ή του χρόνου»

Βατούτιν : «Ο Τζέιμς μπορεί να βρει ομάδα στο NBA φέτος ή του χρόνου»

Ο Αντρέι Βατούτιν μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί με τον Μάικ Τζέιμς, αλλά και για το μέλλον του, λέγοντας πως μπορεί να αγωνιστεί στο ΝΒΑ.

Ο Μάικ Τζέιμς έχει τεθεί εκτός ρόστερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και δημοσιεύματα εμφάνιζαν τον Αμερικανό γκαρντ να παίρνει το αεροπλάνο και να πηγαίνει στις ΗΠΑ. Από τη μεριά του, ο Αντρέι Βατούτιν υπογράμμισε πως πρόκειται για μια μακρά διαδικασία, προσθέτοντας πως ο Τζέιμς έχει δικαίωμα να βρει ομάδα, στο NBA, φέτος ή του χρόνου.

Μιλώντας στο TASS, ο ισχυρός άντρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας τόνισε: «Καταρχάς, θέλω να ζητήσω απ όλους να ηρεμήσουν, είναι ώρα να σταματήσουμε να συζητάμε για την κατάσταση γύρω από τον Μάικ Τζέιμς. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει αρχές που έχουν δομηθεί εδώ και πολλά χρόνια, δεν έχουμε κάτι βρώμικο στο εσωτερικό μας. Πολλοί δεν έχουν ιδέα τι έχει γίνει, το βλέπουν σαν ενός είδους παιχνίδι όλο αυτό, με αποτέλεσμα οτιδήποτε γράφεται να θεωρείται αληθές, επειδή δεν επικοινωνεί πράγματα ο σύλλογος».

Ο Βατούτιν συνέχισε, λέγοντας πως «είναι λογικό να μην μπορούμε κάθε φορά που βλέπουμε κάτι να εξηγούμε τι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Κάνουμε τη δουλειά μας, με τον τρόπο που θέλουμε εμείς. Διαβεβαιώνω όλους τους φίλους της ομάδας πως ο οργανισμός κάνει οτιδήποτε είναι δυνατό για να μην υπάρχουν κόντρες στη σεζόν. Αυτή την εβδομάδα συναντηθήκαμε με τους εκπροσώπους του παίκτη περισσότερες από μία φορές, θα συνεχίσουμε να αναζητούμε μια λύση στο θέμα, που θα προστατεύσει τα συμφέροντά μας. Είναι μια μακρά διαδικασία, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω πότε θα τελειώσει όλο αυτό».

Τέλος, ο Αντρέι Βατούτιν δήλωσε: «Ο Μάικ έχει την ευκαιρία να βρεθεί σε μία από τις ομάδες του ΝΒΑ αυτή τη σεζόν ή, ίσως, να βρει μια για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Σε αυτό το σενάριο, θα είναι πιο εύκολο για μας να φτάσουμε σε μια συμφωνία που θα είναι με κοινή συναίνεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ