Ουόκαπ : «Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι με σεβασμό»

Ουόκαπ : «Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι με σεβασμό»

Ο Τόμας Ουόκαπ μίλησε μετά τη νίκη της Ζάλγκιρις επί του Παναθηναϊκού στο Κάουνας και τόνισε ότι παρόλο που δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον η ομάδα του σεβάστηκε το ματς.

Μετά τη νίκη της Ζάλγκιρις επί του Παναθηναϊκού στο Κάουνας ο Τόμας Ουόκαπ τόνισε πως παρότι δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον η ομάδα του αντιμετώπισε την αναμέτρηση με σεβασμό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Τέτοιου είδους παιχνίδια, πολλές φορές μπορεί να μην τους δώσεις ιδιαίτερη σημασία, αλλά για μένα είναι τιμή. Σημαίνει πολλά για εμάς, το σύλλογο, τους πάντες. Υπάρχει ακόμα πολλή περηφάνεια. Έτσι, παρότι το παιχνίδι δεν ήταν για την πρόκριση στα πλέι οφ ή για την εξασφάλιση κάποιας θέσης, σημαίνει πολλά να βγεις και να παίξεις φορώντας αυτήν τη φανέλα.

Παίξαμε με ένταση, συγκέντρωση και αντιμετωπίσαμε με σεβασμό το παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες βγήκαν μπροστά, όλοι πήγαν δυνατά στα ριμπάουντ, κάτι σημαντικό. Δεν ξέρω αν οι αντίπαλοι μας αν είχαν υψηλά στατιστικά στα ριμπάουντ, αλλά οι δικοί μας ψηλοί, έκαναν εξαιρετικά boxout και ακολούθησαν πολύ καλά το πλάνο μας. Ήταν σπουδαία η δουλειά που έκαναν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ