Κουφός, Χαραλαμπόπουλος, Νικολαϊδης : Τι ισχύει για τους τρεις Ελληνες του Ολυμπιακού

Κουφός, Χαραλαμπόπουλος, Νικολαϊδης : Τι ισχύει για τους τρεις Ελληνες του Ολυμπιακού

Τι θα κρίνει το μέλλον των Χαραλαμπόπουλου, Νικολαΐδη και Κουφού – Οι σκέψεις για τους δύο πρώτους και τι ρόλο σκέφτεται για τον έμπειρο σέντερ ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να περάσει στα πλέι οφ της Euroleague και ολοκλήρωσε άδοξα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη φετινή σεζόν.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν πλέον στρέψει το βλέμμα τους στην επόμενη σεζόν, με στόχο να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα διεκδικήσει την είσοδό της στην τελική 8άδα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν, αλλά για να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για το ποιοι παίκτες πρέπει να παραμείνουν στο ρόστερ, θα πρέπει πρώτα από όλα να μάθει εάν η ομάδα θα επιστρέψει στην Α1 ή θα παίζει μόνο στην Euroleague.

Στη λίστα με τους παίκτες που περιμένουν να μάθουν το μέλλον τους είναι οι Χαραλαμπόπουλος, Νικολαΐδης και Κουφός. Το μέλλον των δύο πρώτων θα κριθεί από το εάν η ομάδα θα επιστρέψει στην Α1, ενώ όσον αφορά στον έμπειρο σέντερ, δύσκολα θα παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι.

Εάν ο Ολυμπιακός επιστρέψει στην Α1, το πιθανότερο είναι οι Χαραλαμπόπουλος και Νικολαΐδης να μείνουν στο ρόστερ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει δύο ακόμα έξτρα λύσεις στα χέρια του και βάθος στον πάγκο, που θα του επιτρέπει να ξεκουράζει τους παίκτες της πρώτης γραμμής.

Αν δεν επιστρέψει στη Α1, το πιο πιθανό είναι ο Χαραλαμπόπουλος να αποχωρήσει από το ρόστερ, είτε ως δανεικός, είτε ως ελεύθερος. Στην περίπτωση του ενός παιχνιδιού την εβδομάδα, ο Νικολαΐδης θα παραχωρηθεί ως δανεικός για να πάρει παιχνίδια και να επιστρέψει στο τέλος της επόμενης σεζόν, πιο δυνατός, καθώς είναι ένα πρότζεκτ που πιστεύουν πολύ στο μεγάλο λιμάνι.

Οσον αφορά στον Κουφό, ο έμπειρος σέντερ αποκτήθηκε με προοπτική και για την επόμενη σεζόν, αλλά δύσκολα θα παραμείνει, εάν δεν ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις. Επίσης, για να μείνει θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα του τρίτου σέντερ, που θα έχει μειωμένο χρόνο συμμετοχής.

Όλα θα κριθούν το επόμενο διάστημα και ανάλογα με το εάν ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στην Α1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ