Τι θέλει ο Λαπροβίτολα που ταιριάζει με τον Παναθηναϊκό

Τι θέλει ο Λαπροβίτολα που ταιριάζει με τον Παναθηναϊκό

Ισπανική εφημερίδα αποκαλύπτει τα κριτήρια επιλογής που έχει ο Νίκολα Λαπροβίτολα και τα οποία πληρούν οι «πράσινοι».

Τους λόγους που ο Παναθηναϊκός έχει βάσιμες ελπίδες να αποκτήσει τον Νίκολας Λαπροβίτολα εξηγεί η εφημερίδα «El Mundo Deportivo». Το ρεπορτάζ δεν αναφέρεται ευθέως στον πρωταθλητή Ελλάδας, αλλά οι προϋποθέσεις που θέτει πληρούνται από αυτόν.

Το συμβόλαιο του Λαπροβίτολα με τη Ρεάλ λήγει τον Ιούνιο και ο Αργεντινός έχει ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν. Οπότε, ο 30χρονος γκαρντ είναι ανοιχτός σε προτάσεις.

Το δημοσίευμα εξηγεί ότι ο Λαπροβίτολα δεν έχει σε προτεραιότητα το οικονομικό γιατί προέρχεται από πλούσια οικογένεια στην Αργεντινή. Μητέρα του είναι η δημοφιλής Αργεντινή πολιτικός της Αριστεράς, Μαργαρίτα Στόλμπιζερ, η οποία έχει μεταβιβάσει σεβαστή περιουσία στον γιο της. Άρα, ο Παναθηναϊκός του χαμηλού μπάτζετ ελπίζει ότι ο Λαπροβίτολα δεν θα δελεαστεί από τις υψηλές απολαβές που θα μελετήσει.

Για τον Λαπροβίτολα το σημαντικό είναι να ενταχθεί σε μία ομάδα που θα αναλάβει ηγετικό ρόλο. «Έχει μία ιδιαίτερη προσωπικότητα. Χρειάζεται το κατάλληλο περιβάλλον, έναν δεσμό που δεν είναι πάντα εύκολος να δημιουργηθεί. Όταν νιώθει εμπιστοσύνη, είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους καλύτερους play maker στην Ευρώπη» επισημαίνει στην εφημερίδα άτομο κοντά στον Λαπροβίτολα.

Αναμφίβολα, ίσως ο Παναθηναϊκός μπορεί να τον χρίσει ηγέτη πιο εύκολα από κάθε άλλο club στην Ευρώπη. Και είναι μία παραδοσιακή δύναμη της Euroleague, με μεγάλη φήμη που προσελκύει καλούς παίκτες ακόμα και όταν η ομάδα είναι στα κάτω της.

Επίσης, η γυναίκα του Λαπροβίτολα θα γεννήσει σύντομα το πρώτο παιδί τους. Κατά συνέπεια, ο Λαπροβίτολα θα προτιμήσει μία πόλη με ασφάλεια και ποιότητα ζωής για την οικογένεια του. Συνθήκες που παρέχει η Αθήνα σε έναν καταξιωμένο αθλητή…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ