Φουλάρει για το 2-0 η ΤΣΣΚΑ, στενεύουν τα περιθώρια της Μπαρτσελόνα

Φουλάρει για το 2-0 η ΤΣΣΚΑ, στενεύουν τα περιθώρια της Μπαρτσελόνα

Τα πλέι οφ της EuroLeague συνεχίζονται σήμερα (23/4), με τους σημαντικές αναμετρήσεις ΤΣΣΚΑ - Φενέρμπαχτσε και Μπαρτσελόνα - Ζενίτ.

Δύο σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague, με τα βλέμματα να πέφτουν σε Ισπανία και Ρωσία.

Η μεν ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται την «λαβωμένη» από τους τραυματισμούς, Φενέρμπαχτσε, είναι μπροστά με 1-0 στην σειρά μετά την νίκη της στο πρώτο παιχνίδι με σκορ 92-76 και θέλει να πάρει ακόμη μια νίκη και να βρεθεί ένα βήμα από το Final Four της διοργάνωσης. Από την άλλοι οι Τούρκοι παρά τις πολλές απουσίες θα ψάξουν μια μεγάλη εμφάνιση και το break που θα βάλει φωτιά στο ζευγάρι.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ζενίτ, δυο μέρες μετά το επικό break των Ρώσων στο πρώτο παιχνίδι (74-76). Οι Καταλανοί ξέρουν πως περιθώρια για δεύτερη ήττα δεν υπάρχουν, ενώ η Ζενίτ να θέλει να συνεχίσει να εκπλήσσει την Ευρώπη με τις επιδόσεις της και να κάνει το 0-2 προκειμένου να έχει δυο ευκαιρίες στη Ρωσία να πετάξει εκτός το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague, περιλαμβάνει τους αγώνες:

20:00 ΤΣΣΚΑ Μ. – Φενέρμπαχτσε
22:00 Μπαρτσελόνα – Ζενίτ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ