Ζαλγκίρις: Ετοιμάζει πρόταση για Έλις

Ζαλγκίρις: Ετοιμάζει πρόταση για Έλις

Ο Οκτάβιους Έλις δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, όμως είναι πιθανό να συνεχίσει στην Euroleague, καθώς η Ζαλγκίρις ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

Ο Οκτάβιους Έλις μετά από 1,5 περίπου χρόνο στον Ολυμπιακό αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το λιμάνι. Ο Αμερικανός ψηλός δεν απέδωσε τα αναμενόμενα την σεζόν που πέρασε και δεν πρόκειται να συνεχίσει υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ωστόσο, μπορεί να είναι θέμα χρόνου η αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό, όμως δεν αποκλείεται το μέλλον του τη νέα σεζόν να τον βρει και πάλι στη Euroleague. Ο λόγος είναι η Ζαλγκίρις Κάουνας, η οποία ενδιαφέρεται για τον Αμερικανό σέντερ και είναι έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Overfm.gr», ο Έλις είναι ο βασικός στόχος της λιθουανικής ομάδας για την ενίσχυση της στη γραμμή των ψηλών και αναμένεται μόλις μείνει και τυπικά ελεύθερος να καταθέσει επίσημη πρόταση για να τον κάνει δικό της. Οι Λιθουανοί έχουν αποκτήσει τα τελευταία χρόνια παίκτες από τον Ολυμπιακό και συνήθως ψηλούς, όπως ο Ζακ ΛεΝτέι και Όγκουστιν Ρούμπιτ, με τον πρώτο να είναι από τους πρωταγωνιστές των Λιθουανών τη σεζόν 2019-2020.

Ο Οκτάβιους Έλις είχε πολλά σκαμπανεβάσματα τη φετινή σεζόν και δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο θα περίμεναν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αμερικανός φέτος μέτρησε κατά μέσο όρο 5.9 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 1.2 λάθη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ