Βατούτιν: «Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ο Μάικ Τζέιμς»

Βατούτιν: «Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ο Μάικ Τζέιμς»

Ο Αντρέι Βατούτιν ήταν ξεκάθαρος σε δηλώσεις του για τον Μάικ Τζέιμς, τονίζοντας πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στην ΤΣΣΚΑ.

Ο Αντρέι Βατούτιν σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ανανέωση της συνεργασίας του Δημήτρη Ιτούδη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, εξηγώντας πως από τη στιγμή που οι Ρώσοι συνεχίζουν με τον Έλληνα προπονητή, δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ο Μάικ Τζέιμς.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στους Νετς και μάλιστα τα πηγαίνει περίφημα αφού κέρδισε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν μέτρησε 6.6 πόντους, 3.6 ασίστ και 2.2 ριμπάουντ σε 12 συμμετοχές στην κανονική περίοδο και θα διεκδικήσει και το πρωτάθλημα με την υπερομάδα του Μπρούκλιν.

Ο Βατούτιν από την πλευρά του ανανέωσε με τον Δημήτρη Ιτούδη για τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμη και στις δηλώσεις του στο «Match TV» ξεκαθάρισε ότι όσο είναι ο Έλληνας τεχνικός και μετά το σκηνικό που έγινε ανάμεσα στους δυο δεν πρόκειται να παίξει ο Αμερικανός στη ρωσική αρκούδα. «Είναι ξεκάθαρο πως όσο είναι ο Ιτούδης μαζί μας, δεν μπορούμε να έχουμε τον Μάικ Τζέιμς», ήταν τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ