Στην καλύτερη πεντάδα της Euroleague ο Μίτσιτς

Στην καλύτερη πεντάδα της Euroleague ο Μίτσιτς

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Βασίλιε Μίσιτς στον β' γύρο της Euroleague με την Αναντολού Εφές του έδωσαν το δικαίωμα να συμπεριληφθεί στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.

Η Αναντολού Εφές πραγματοποίησε μία καταπληκτική πορεία στον δεύτερο γύρο της Euroleague, με αποτέλεσμα να κερδίσει επάξια το πλεονέκτημα έδρας στα play off και να αποκλείσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για να βρεθεί στο Final Four της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης του μπάσκετ.

Ο Βασίλιε Μίτσιτς είναι από τα πιο «βαριά» χαρτιά της ομάδας του Εργκίν Αταμάν και φυσικά ήταν εκ των πρωταγωνιστών αυτού του comeback της τουρκικής ομάδας στον β’ γύρο της regular season. Ο 27χρονος γκαρντ έκανε career high με μέσο όρο 16.3 πόντους και 17.0 βαθμούς στην αξιολόγηση (PIR), ενώ ξεκίνησε βασικός και στα 34 ματς της Εφές, είχε 4.8 ασίστ και αναδείχθηκε τρεις φορές MVP εβδομάδας περισσότερες από κάθε άλλον παίκτη στη Euroleague.

Συνυπολογίζοντας όλα τα παραπάνω, είναι απολύτως λογικό ο Μίτσιτς να συμπεριληφθεί στην κορυφαία πεντάδα της φετινής διοργάνωσης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ