Πασκουάλ: «Προετοιμάσαμε Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ για το Final Four»

Πασκουάλ: «Προετοιμάσαμε Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ για το Final Four»

Ο Τσάβι Πασκουάλ σε δηλώσεις του, τόνισε αστειευόμενος πως η Ζενίτ με το ανταγωνιστικός της πνεύμα προετοίμασε ουσιαστικά ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα για το Final Four.

Η Ζενίτ ολοκλήρωσε μία από τις κορυφαίες σεζόν τη ιστορίας της, αφού κατάφερε να φτάσει μέχρι τα play-offs της Euroleague, βάζοντας δύσκολα στη Μπαρτσελόνα, η οποία προκρίθηκε τελικά με 3-2 νίκες.

Παράλληλα η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης πήγε στα ημιτελικά της VTB League, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ δυσκολεύοντα απίστευτα το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Καταλανός τεχνικός σε δηλώσεις του τόνισε αστειευόμενος πως η ομάδα του προετοίμασε πολύ καλά για το Final Four τόσο την ΤΣΣΚΑ, όσο και τη Μπαρτσελόνα, ενώ είχε και μία… ανάμνηση από τις μέρες του στον Παναθηναϊκό όταν ρωτήθηκε για το ποιος θα κατακτήσει τη Euroleague.

Οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ:

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε: «Αστειευόμενοι θα μπορούσαμε να πούμε ότι προετοιμάσαμε την ΤΣΣΚΑ για το Final Four, αλλά ουσιαστικά, αυτό συνέβη. Παίξαμε πέντε αγώνες εναντίον της Μπαρτσελόνα και είναι προφανές ότι τώρα, είναι πιο καλά προετοιμασμένη για το Final Four. Τώρα, αναγκάσαμε τη ΤΣΣΚΑ να παίξει στα όρια της».

Για το ποιος θα κατακτήσει τη Euroleague: «Τα προηγούμενα χρόνια, είχα αντιμετωπίσει τουλάχιστον μία ομάδα από την οποία έχασα στα play-off και στη συνέχεια, κατέκτησε τη Euroleague. Φαίνεται ότι αυτός ο τίτλος θα πάει είτε στη ΤΣΣΚΑ είτε στη Μπαρτσελόνα…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ